CHP'li Ağbaba evlat nöbetindeki anneye tepki gösterdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, HDP önünde evlat nöbeti tutan ve 'Kılıçdaroğlu bizi görmedi' diyen anneye 'Vicdansız' dedi.

CHP'li Ağbaba evlat nöbetindeki anneye tepki gösterdi
CHP'li Ağbaba evlat nöbetindeki anneye tepki gösterdi
GİRİŞ 07.12.2019 09:51 GÜNCELLEME 07.12.2019 09:51
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan bir anneye akıl almaz sözler söyledi.

Bir gazetecinin, dağa kaçırılan çocuğunu geri almak için HDP İl Binası önünde bekleyen bir Diyarbakır annesinin, Kılıçdaroğlu’nun kendilerini ziyaret etmemesine, “Hakkımı helal etmiyorum” diyerek tepki gösterdiğine yönelik haberi anımsatması üzerine Ağbaba, “O anneyi vicdanlı olmaya davet ediyoruz. Ben bizzat şahidim. Çocukları PKK tarafından kaçırılan aileler, Genel Başkanımızla sadece Ankara’da değil, birçok ilde bir araya geldiler” diye konuştu. Ağbaba, “O anne diyor ki ‘Hakkımı helal etmiyorum.’ Acaba dağda PKK’nın elinde bulunan çocuğun sana hakkını helal edecek mi? Bu işin sorumlularına laf söylemeyip Kılıçdaroğlu’na laf söylemek vicdansızlıktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 59
  • Kral çıplak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adamın ne konuşma hakkı var ya adamın meclise getirip hakkı yenmiş gibi gösterdiği bide mecliste kendi koruması altında konuşturma yaptığı kadını Türk ordusu dağda gebertti leşide haber oldu bu adam o adam değilim bırakın haber yapmanıza değmez ya bunu siz malatyalılara havale edin
    Cevapla
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz değil sizi artık geçtim siz lafla formulayı geçersiniz. Ama size oy verenler hiçmi utanmıyor.
    Cevapla
  • Doğukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne dedi bugüne kadar Kılıçdaroğlu ? Anneleri destekliyoruz , HDP yi kınıyoruz !!! Teröristlerin çocukları kaçırmasına ve zorla el koydukları için kınıyoruz mu dedi ? Ne dedi ne ? Milletle dalga mı geçiyorsunuz ? Kaç defa şahit olmuş muş !!! Biz Millet olarak duymadık , şahitte olmadık !!! Anladın mı ? Bizim şahit olmamız lazım bizim !!! Yanlarına bir CHP li Milletvekili mi gitti ? Ellerini öpüp , Yardımcı olacağız ve yanınızdayız mı dediniz !!! Siz ancak kendi kendinizi REZİL edecek İFTİRALARLA uğraşın . Ondan sonra da Eli öpülecek Analara SUÇLU muamelesi yapın !!! Yazıklar olsun size ...
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Cesur yurek dedık. Kimi savundu. Yakışmadı
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş hdp ile seçime sanki başkası girmiş, PKKlı terörislere sanki başkası arkadaş demiş vs vs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü