Uğur Işılak'tan açıklama: En hafif tabirle terbiyesizlik

Ünlü sanatçı Uğur Işılak hakkındaki kara propagandaya cevap verdi. Işılak yıllar önce kadınlarla ilgili yapmış olduğu bir açıklama nedeniyle sosyal medyada linç edilmişti. Işılak'tan o kara propagandaya cevap geldi.

Uğur Işılak'tan açıklama: En hafif tabirle terbiyesizlik
Uğur Işılak'tan açıklama: En hafif tabirle terbiyesizlik
GİRİŞ 08.12.2019 23:54 GÜNCELLEME 08.12.2019 23:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın yıllar önce yapmış olduğu bir açıklama tekrar gündeme getirildi.  Sanki yeni bir açıklama gibi yeniden sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili sanatçı Uğur Işılak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

'EN HAFİF TABİRLE TERBİYESİZLİK'

 

10 yıl önce yapılmış bir açıklamanın bağlamından koparıldığını ifade eden Uğur Işılak, “Konuşmanın akabinde özrümü defalarca beyan ettiğim halde, çok eski bir mevzuyu adeta bugün söylenmişcesine maksatlı ve gayriahlaki bir biçimde tekrar tekrar dolaşıma sokmak, en hafif tabirle, terbiyesizlik, ciddiyetsizlik ve art niyetlilik” dedi.

Ömrü boyunca hiçbir kadına şiddet uygulamadığını belirten Işılak, “Zira ekran önünde ve klavye başında kadın savunuculuğuna kalkıp sevgi pıtırcığı olarak arzı endam edenlerin özel hayatlarında ne oldukları herkesin malumudur” ifadelerine yer verdİ.

 

 

Uğur Işılak açıklamasını, “Başkasını karalayarak kendini aklamaya çalışanlar, hiçbir zaman muvaffak olamamıştır.” sözleriyle yaptı.

YORUMLAR 11
  • kılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    diline sağlık
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Uğur Abi, senden ricam genç görünümlü olup genç kitlelere daha çok hitap etmenizdir. Devir helal temiz nesillerin yetişmesine vesile olma zamanı. Ahir zamanda eğitim hayati meseledir. Ince bıyık sakal veya sinek kaydı ile gençlerin idolü olursanız sevinirim. Sizin kararlı tavırlarınız tavırsız sinsi şeytanları yok edecek inşaAllah.
    Cevapla
  • yELİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlara en çok zarar verenler kendini sanatçı, elit, kültürlü eğitim seviyesi yüksek gören tiyatro, sinema ve televizyonda boy gösteren sanatçılardır. Çünkü dizilerde tek bu konu var. VE dizi oyuncuları sinema, tiyatro oyuncuları bu konuların geçtiği bu karakterin merak edildiği mecralardan gelir elde ediyorlar ki ciddi gelirler bunlar öyle ki çocuklarımız onların kazandığı yüksek para nedeniyle hayran oluyorlar. Bazen sanatçıya bazen karaktere Şiddete karşıyım diye meydanlarda gördüğümüz sanatçıları akşam dizide şiddet saçtığında hayranlıkla seyredip sorgulamadığımız için aslında bizde dolaylı suçlu sayılırız
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis biz senden razıyız Allah C.C. de razı olsun. Seni karalayarak menfaat elde edeceğini sanan esfele safilin müstahakını bulsun.
    Cevapla
  • muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    şiddete uğrayan erkeklerden bahseden yok.bu gün erkekler sözlü ve psikolojik şiddete kadınlardan daha fazla maruz kalıyor.buna sebeb olanlar hüstana uğrayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam