Erdoğan'dan evlat nöbetindeki annelere: Bu duruş çok asil bir duruş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'daki evlat nöbetindeki annelere ilişkin "Bu duruş çok asil bir duruş. Anne kimdir, anne nedir diye tanımlayacak olursanız işte anne budur. O ahlaksızların kaçırılanlara karşı tavırlarını da gördük. Annelerden daha farklı bir yaklaşım beklenebilir mi? Parlamentoda kuru sıkı atanlar önce bunun hesabını verin." dedi.

GİRİŞ 09.12.2019 22:00 GÜNCELLEME 09.12.2019 22:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı Binası önünde evlat nöbetindeki ailelerle ilgili soruya da yanıt verdi. Erdoğan, evlat nöbetindeki annelerle ilgili soruya şu şekilde cevap verdi:

"Bu duruş çok asil bir duruş. Anne kimdir, anne nedir diye tanımlayacak olursanız işte anne budur. O ahlaksızların kaçırılanlara karşı tavırlarını da gördük. Annelerden daha farklı bir yaklaşım beklenebilir mi? Parlamentoda kuru sıkı atanlar önce bunun hesabını verin. Şimdi ili terk ettiniz, niye terk ettiniz kaçacak delik arıyorsunuz. Bunlar da inlere girecekler. 

 

 

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan aileler

İki gün sonra 100 gün olacak. Temennim odur ki inşallah çok daha fazla ilerlemeden burada geri sayım başlar. İnşallah anneler yavrularına kavuşurlar. Biz de elimizden ne geliyorsa her türlü tedbiri alıyoruz, adımları da atıyoruz."

YORUMLAR 7
  • 571 4 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun pkkkkkkkk
    Cevapla
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür tanıtım festivalleri başka şehirlerde de yapılsın artık TÜRKİYE istanbul dan ibaret değil...
    Cevapla
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    yaptığım yorum teknofest haberi için yazdım
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Kemal kürsüde , bu seferde kafayı bütçeyi okuyan Bakana takmış . Neymiş adam memurmuş milletvekili değilmiş. Atanmışmış da seçilmiş değilmiş. Kaç yıl oldu sistem değişeli onun aklı hala parlementer sistemde . Ey Kemal çok geri kalmışsın alış artık Şu başkanlık sistemine. Kim sunacaktı bütçeyi ,hangi sistemde olursa olsun bakan sunar. Sen nerdesin biz nerdeyiz . Senin kafa iki yıl geriden geliyor.
    Cevapla
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    kemal kılıçdaroğlu nu normal karşılayın işi bu muhalefet etmek
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis K.ırakta 100 mt ile 400 mt arasında derinlikteki yeraltı mağaralarında terör itlerinin elinde olan asker ve polisleri kurtarmak için özel ekip falan kurulsa askerimiz ve polisimiz kurtarılsa 10 numara icraat olur...Diyarbakır anneleri yanında bu anneleri unutmamak lazım...
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse unutmadı merak etme,onların anneleri de diğer annelerin yanında mücedele veriyorlar.Rabbim muvaffak etsin İnşalllah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi