Serdar Ortaç, Erdoğan'a övgü yağdırdı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdı. Ortaç açıklamasında "İnsanlar tüp gaz kuyruğuna girerdi. Ben hatırlıyorum o eski dönemleri. Şimdi çok şükür bunları yaşamıyoruz. Biraz şükretmeyi bilmeliyiz" dedi.

Serdar Ortaç, Erdoğan'a övgü yağdırdı
Serdar Ortaç, Erdoğan'a övgü yağdırdı
GİRİŞ 10.12.2019 01:00 GÜNCELLEME 10.12.2019 01:04
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

"TÜRKİYE'DE LİDER OLARAK BİR TEK ERDOĞAN VAR"

Özel hayatı ve gündemle alakalı Günaydın'a samimi itiraflarda bulunan Serdar Ortaç, Türkiye'de Erdoğan'ı lider olarak gördüğünü söyleyerek "Türkiye dünyada yükselişte, değerini bilmeliyiz. Bunda Erdoğan'ın katkısı çok. Kusura bakmasın kimse ama şu anda Türkiye'de lider olarak bir tek Erdoğan var bana göre. Dünyada da bir-iki liderden biri. Bu benim düşüncem. Herkesin görüşüne de, eleştirisine de saygı duyuyorum" dedi.

 

 

"BİRAZ ŞÜKRETMEYİ BİLMELİYİZ"

Ülkenin ekonomisinden bahseden Serdar Ortaç, sözlerine şöyle devam etti: "'Ekonomi kötü, kimsede para yok' diyorlar. Bırakalım Allah aşkına bu kötümserliği. Piyasa kötü diye yakınıyorlar, ya daha da kötüsü olabilirdi. Eskiyi hatırla. İnsanlar tüp gaz kuyruğuna girerdi. Ben hatırlıyorum o eski dönemleri. Şimdi çok şükür bunları yaşamıyoruz. Biraz şükretmeyi bilmeliyiz"

"ERDOĞAN'IN ÜLKEMİZE KATKISINI NASIL GÖREMİYORLAR?"

Hem Atatürk'ü hem de Erdoğan'ı sevdiğini söylediği için linç edildiğini söyleyen Serdar Ortaç, "Sosyal medyada muhalifler tarafından linç edildim. 'Buna bir daha reklam vermeyin' diye paylaşım yapanlar bile oldu. Ne istiyorsunuz ekmek paramdan? Sırf düşüncemi dile getirdim diye böyle de yapılmaz. Benim ofisimi görüyorsun, duvarımda Atatürk'ün resmi var. Ona olan sevgim ve saygım sonsuz... Atatürk; cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder. Cumhurbaşkanımızı da hem kişiliğinden, hem de icraatlarından, hem de politikalarından dolayı çok seviyor ve takdir ediyorum. Ne var bunda? Erdoğan'ın ülkemize katkısını nasıl göremiyorlar? Muhalifler 'Yolla, otobanla, köprü ile ölçmeyin' diyorlar Erdoğan'ın yaptıklarını. Ne ile ölçeceğiz? Benim hayat kalitemi artırdı mı bu yatırımlar? Evet, rahat yaşamam için gerekli bunlar. Anadolu tarafına geçince Avrupa'daymışım gibi geliyor" şeklinde konuştu.

 

 

"KANAL İSTANBUL HARİKA BİR PROJE"

Kanal İstanbul'u desteklediğini belirten Ortaç, "Türkiye'ye çok önemli yatırımlar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Mesela Kanal İstanbul'u destekliyorum, harika bir proje. Tabii bence diyorum. Başkası böyle düşünmeyebilir, ben saygı duyuyorum böyle düşünmeyenlere. Ama belli kesimler kendileri gibi düşünmeyenleri linç ediyor. Lütfen bırakalım böyle yapmayı. Birbirimizin düşüncelerine saygı duyalım." dedi.

YORUMLAR 28
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırttın beni. İNŞALLAH kalbinden geçeni söylüyorsundur.
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 4 yıl önce Şikayet Et
    bazıları fizikçi oluyor bazıları profosör oluyor ama hakikati göremiyor.dünya kendi etrafında döner diye ders anlatan hoca dünyayı kimin döndürdüğünü söylemiyor maalesef bazı ağma kardeşlerimin gözleri görmüyor ama kalp gözleri açık en kötü körlük gözleri açık olupda allahı ve hakikatı göremeyen ve dünyada boş yaşayan körlüktür.Allahın milyarlarca nimetini göremeyen ve kıymetini bilemeyenler,yöneticilerin ülkesine ve milletine hizmetinide göremez
    Cevapla
  • KEMAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Serdar ORTAÇ bey sizi takdir ediyorum. Biz liderimizi biliyor ve seviyoruz. Sanat camiasından, bu gibi görüşler bizi memnun ediyor. Ancak Türkiye de %50 yakın kesim, hala bunu anlayamadı. Yada kişisel menfaatleri nedeni ile liderimizi bir türlü kabullenemediler. Rabbim başkanımızın yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Canım Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Göremezler, çünkü ideoloji onların gözlerini kör, mantıklarını yok etmiş.
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine demokrat diyen ve erdogana diktatör diye başkalarinın düşuncesine saygı duymayan chp zihniyeti var serdar bey bu ülkede Allah onlarin şerrinden korusun bu ülkeyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak