Cezaevinden kaçıp 2 kişiyi daha öldüren şahıs yakalandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde cinayetten yattığı cezaevinden firar edip 2 kişiyi öldüren ve bir kişiyi yaralayan şahıs, emniyet güçlerinin geniş çaplı çalışması sonucu sahte kimlikle yakalandı.

GİRİŞ 01.01.2020 00:45 GÜNCELLEME 01.01.2020 00:45
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde cinayetten yattığı cezaevinden firar edip 2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan şahıs sahte kimlikle yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 7 Haziran 2014 tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi’nde Ş.S. isimli bir şahsı öldüren Fatih A. isimli şahıs, Tekirdağ’da tutuklu bulunduğu cezaevinden firar etti. Kayıplara karışan şahıs, 2018 yılında İstanbul Maltepe'de Gülten G. isimli 1 kadını öldürdü. Sahte kimlikle saklanan şahıs, 30 Eylül tarihinde Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi’nde caddede yürüyen Coşkun Topçu (42) ile yürüyen Paşa Topçu (31) isimli kardeşlere ateş etti. Olayda ağır yaralanan Paşa Topçu hayatını kaybetti. Şahsın yakalanması için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı çalışma başlattı.

YASTIĞININ ALTINDAKİ TABANCAYLA UYUYORMUŞ

Ekipler tarafından yürütülen incelemeler neticesinde şahsın Düzce’de saklandığı tespit edildi. Dün polis ekipleri tarafından şahsın olduğu eve operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda şahsın uyuduğu yataktaki yastığın altında kullanıma hazır 1 adet tabanca, 50 adet fişek, vücuduna gizlenmiş bir adet sustalı bıçak ve sahte kimlik ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Kocaeli’ye getirildi. Şahsın yapılan işlemlerinde 9 ayrı suçtan arandığı ve 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Şahıs emniyette yapılan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 31
  • Diyarbakırli Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam
    Cevapla
  • Adak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunedir arkadaş ortalık kafasi kirik dolu
    Cevapla
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam katil birini öldürmüş ceza evindeyken firar etmiş sonra cinayetlere suça devam. Peki bunun kaçtıhı ceza evi belli orda görevli maaşlı çalışanlar yada oranın müdürüne herhangi bi ceza yada yaptırım varmı yoksa daha firarlar devam eder. Böyle cinayetlerde bitmez suçu kim işler genelde sabıkalılar işler.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    firarlar acık cezaevi yada yarı acık cezaevlerinden yapılır kapalı cezaevinden kacamaz biri suc işlediğinde işlediği sucun cezasının 5 de birini acık ta yatar diğer kısmını kapalıda atıyorum 25 yıl ceza aldı bu cezanında 3 de 2 sini infaz eder son 5 yılını acıkta çeker sonra denetimli serbestliğe ayrılır. 25 yıl cezada yatacağı 16.6 yıl bu cezanın 11.6 sı kapalı cezaevinde son 5 yılı açık cezaevindedir 5 yılın son 1 yılındada denetimliserbestlikten faydalanır
    Cevapla
  • bg turk 4 yıl önce Şikayet Et
    simdi burda cezaevinin hic mi sucu yok ? patavatsizlikla olume sebebiyet
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Kader mahkumu ile cani ayrı hapishanelerde yatsın , sadece kader mahkumları ayrıcalıktan yararlansın ,cani ,tecavüzcü ,gaspçı ,hırsız içeriden çıkartılmasın (kader mahkumu meşru müdafaa ,can ve mal ve namusu için içeriye düşendir Allah kurtarsın )
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    şuan kader mahkumu diye belirttiğin hazırlanan paketten çıkacak olanlar devlete karşı işlenen suçlar, terörle irtibatlı suçlar,cinsel suçlar ve adam öldürme suçları hariçinde olanlar bunlar: hırsızlık,dolandırıcılık,adam yaralama,gasp, öldürmeye tesebbüs,iftira,hakaret bilişim suçlarıdır bunların dışarı çıkması için ceza indirimi uygulanacak bunlar cezasının 3 de 2 sini yatması gerekirken 2 de 1 i yani cezanın yarısını yatması yeterli olacak ve çıktıklarında kaldıkları yerden devam edecekler çünkü kapalı cezavinde yatanların çoğunun en az 5 dosyası vardır tek dosya ile acık cezavine gelir bir hafta yatmadan denetimli serbestliğe ayrılır tek dosyası olanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası