Şehit Eren Bülbül doğum gününde unutulmadı

Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından hain kurşunlarla 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül, vatandaşlar tarafından unutulmadı. Sosyal medyada binlerce kişi ''İyi ki doğdun Eren'' mesajını paylaştı.

Şehit Eren Bülbül doğum gününde unutulmadı
Şehit Eren Bülbül doğum gününde unutulmadı
GİRİŞ 02.01.2020 20:06 GÜNCELLEME 02.01.2020 20:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül'ün şehadetinin üzerinden 3 yıl geçti.

 

 

Şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye'yi hüzne boğan Eren Bülbül, doğum gününde unutulmadı. 1 Ocak 2002 doğumlu şehit Eren Bülbül için, sosyal medyada binlerce takipçi paylaşım ve yorumlarda bulundu.

'İYİ Kİ DOĞDUN EREN"

 

 

Takipçiler, şehit Eren Bülbül'ün hafızalara kazınan fotoğraflarını, 'İyi ki varsın Eren, doğum günün kutlu olsun', 'İyi ki varsın Eren, bu millet seni asla unutmayacak', "Yaşasaydı 18 yaşında bir delikanlı olacaktı. Doğumun ve şehadetin mübarek olsun Eren Bülbül', 'Bu vatanda Erenler bitmez!, Bu vatanda Er bitmez! İyi ki varsın, İyi ki doğdun Eren' yorumlarıyla sayfalarında paylaşıp, kutlama ve anma mesajları yayımladı.

YORUMLAR 18
  • JeSaisPas 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Iyi varsin Eren....
    Cevapla
  • As. 4 yıl önce Şikayet Et
    Eren kardeşimiz senin doğum gününü Allah tarafından cennetle müjdelenen şehitlerdensin bu senin en güzel doğum günündür nur içinde yat.
    Cevapla
  • SERHAT 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsın Eren
    Cevapla
  • Akademik Takvim 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ruhun şad olsun yiğit çocuk.
    Cevapla
  • talda 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsın EREN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri