Trendyol Müşteri Hizmetlerine direkt bağlanma! 2020 Trendyol çağrı merkezi telefon numarası

Trenadyol'da kadın, erkek, çocuk, kozmetik, ayakkabı, çanta, takı ve elektronik gibi birçok kategoride alışveriş yapan kullanıcılar, en çok Müşteri Hizmetlerine direkt bağlanmanın en pratik yolunu arıyor. İşte haftanın belir saatlerinde müşterilerine hizmet veren Trendyol çağrı merkezi telefon numarası ve genel merkez iletişim bilgileri.

Trendyol Müşteri Hizmetlerine direkt bağlanma! 2020 Trendyol çağrı merkezi telefon numarası
Trendyol Müşteri Hizmetlerine direkt bağlanma! 2020 Trendyol çağrı merkezi telefon numarası
GİRİŞ 22.01.2020 15:22 GÜNCELLEME 22.01.2020 15:22
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en büyük online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol, Türkiye'de ve dünyada milyonlarca kişi tarafından ziyaret ediliyor. Neredeyse her kategoride her ihtiyaca göre ürün satışı yapan Trandyol, satış öncesi ve satış sonrası müşterilerine yoğun bir hizmet veriyor. Bu hizmeti ise bünyesinde barındırdığı Müşteri Hizmetleri Departmanı sayesinde karşılıyor. Peki Trendyol Müşteri Hizmetleri telefon numarası ne? Müşteri hizmetlerin direkt nasıl bağlanılır?

TRENDYOL ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI 

Trendyol Müşteri Hizmetlerine 0212 331 0 200 nolu telefon numarasından hafta içi 08:30-24:00, Cumartesi 10:00-24:00 ve Pazar günleri 10:00-19:00 saatleri arasında kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

2020 TRENDYOL MÜŞTERİ HİZMETLERİNE DİREKT BAĞLANMA

Trendyol Müşteri Hizmetlerine direkt bağlanabilmek için yukarıda da belirttiğimiz çalışma saatleri içerisinde 0212 331 0 200 nolu telefonu arayarak önce 4 sonra  7 tuşuna basmanız yeterli olacaktır. 

Türkiye'nin en çok satış yelpazesine sahip online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol çağrı merkezinde yer alan kalabalık menü kargaşasını da bu sayede kolayca aşabileceksiniz.

TRENDYOL İLETİŞİM

Trendyol genel merkezi "SM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Maslak Mah. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi NO:237/6 34398 Sarıyer/İstanbul" adresinde yer almaktadır.

Genel Merkez Telefon ve Fax:

Tel: 0 212 331 0 200
Fax: 0 212 332 18 93

TRENDYOL HANGİ KATEGORİLERDE ÜRÜN SATIYOR?

Trendyol'un satış yaptığı 2020 kategori listesi:

- Kadın
- Erkek
- Çocuk
- Ayakkabı ve Çanta
- Saat ve Aksesuar
- Kozmetik
- Ev ve Yaşam
- Elektronik
- Süpermarket

YORUMLAR 19
  • Mehmet Zeki Soylemez 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu firma gercekten uyduruk bir firma müsteri gizlulik ilkelerine kesinlikle uymuyor.Benim işbankasi kartimdan bilgim dişinda 22/08/2022 tarhinde 10 Adet alışverişle 1870 TL lik alisveri yapılmış 2 gündür şikayet ettiğin halde dönüş yapılmadı.Şimdiyse elimdeki evraklarla Tüketici Hakem heyetine muracat edeceğim.bundan böyle Trendyo ile hiçbir alişveriş yapmayacağım ve eş dosta da alişveriş yapmamaları için tavsiyede bulunacagim
    Cevapla
  • Tmhmht 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz trendyola güvenip sipariş veriyoruz bunu yetkililer unutmasın. Ben telefon aldım (atacel iletişimden) sıfır diye aldığım telefon kullanılmış çıktı. İade ettim ama kutu açılmış diye ürünü geri almıyormuş telefon kullanılmış oyunlar yüklü içinde rehberi dolu isimlerle mesaj kutusu dolu mesajla faturası yok içinde garanti belgesi yok içinde ve buna rağmen kutu kapalıyken bunları nasıl göreceksem artık kutu açılmış diye ürünü geri almıyorlar. Tekrar ediyorum BİZ TRENDYOL A GÜVENİP ÜRÜN ALIYORUZ BİZİ DE KENDİNİDE MAĞDUR ETMEYECEK FİRMALARLA ÇALIŞSINLAR.
    Cevapla
  • Ayşegül 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Cimere yazsın. Bunlar satıcı da mağdur ediyor. Ülkeyi ekonomik olarak batıracaklar. Lütfen hepimiz cimer e yazalım. Bir şey olmaz demeyin illaki olur. Gerekirse kapansın
    Cevapla
  • Handan AKSU 3 yıl önce Şikayet Et
    Müşteri hizmetleri hiç bir işe yaramıyor. İlk ve son alışverişim oldu bu günkü trendyol tecrübem. Yılbaşı için hediye aldım. Ama ürünlerden biri çok geç teslim edileceği için iptal etmek zorunda kaldım. Ücret kesintisine uğradım. bilgi almak istediğimde hiç bir muatap bulamadım. Sürekli sesli yanıt sistemiyle bezdirme taktiği uyguladılar ve bezdiriler gerçekten lanet okuyrak aramaktan vazgeçtim.
    Cevapla
  • Selahattin yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende oto kapı teslim edilip açtığıma düşürüşler eğilmiş o şekilde aldım . iletişim ulaşma sorunu yaşıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası