Almanya'da PKK'ya para yardımında bulundu, Adana'da yakalandı

Adana’dan 5 yıl önce işçi olarak gittiği Almanya’da, ‘PKK/KCK’ lehine düzenlenen gösterilere katılıp, örgüt için para yardımında bulunan ve Barış Pınarı Harekatı aleyhinde propaganda yürüttüğü tespit edilen Bayram Akan (32) Adana’da yakalandı.

Almanya'da PKK'ya para yardımında bulundu, Adana'da yakalandı
Almanya'da PKK'ya para yardımında bulundu, Adana'da yakalandı
GİRİŞ 24.01.2020 09:58 GÜNCELLEME 24.01.2020 09:58
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK lehine Almanya’daki Türkiye Konsolosluğu önünde gerçekleştirilen eylemlere katılan Bayram Akan’ın, tatil için 15 Ocak’ta Adana’daki ailesinin yanına geldiği belirlendi. Barış Pınarı Harekatı’na karşı ‘kara propaganda’ da yürüttüğü tespit edilen Akan’ı yakalamak için harekete geçen polis, Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’ndeki adrese baskın düzenledi. Örgüt tarafından kurulan sözde bir yardım kuruluşuna, teröristlere ve ailelerine destek için para yardımı yaptığı da saptanan Bayram Akan, çıkarıldığı adliyede ‘terör örgütü üyesi olmak’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

 

YORUMLAR 30
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafasına sıkıp bırakılacak it sürüsünden bir it!
    Cevapla
  • Mehmet Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Londrada yasiyorum,Ingiliz Turkiyeyi bolmek icin ,kim Kurdum,aleviyim bilmem neyim ,Turkiyeye karsiyim derse bunlara her yardim yapiliyor, dernekler kurarak orgutluyor,hatta sigara kacakciligindan esrara kadar yaptiklarina goz yumabiliyor her turlu maddi destegi de sagliyor. TEK AMAC TURKIYEYI PARCALAMAK,GUCLENIP ONLERINE DIKILMESINI ENGELLEMEK,BOL VE YONET...Soylemek istedigim bu ayni ayrilikci kisiler devamli Turkiyeye de gidip geliyor,bunlari MIT takibe almasi ,geregini yapmasi sart yoksa , cunku sonuclari ilerde agir olacak...
    Cevapla
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    merak etme kardeşim sua n istihbarat teşkilatı o kadar iyi calisiyorki soylunun ve reisin basarisinin altindaki neden lerden biri de budur. allah devletimize zeval vermesin. bu can bin kez feda olsun
    Cevapla
  • cafer19 4 yıl önce Şikayet Et
    kaziga oturtun hain vatansizi
    Cevapla
  • TosuNPaşA 4 yıl önce Şikayet Et
    zürriyetsiz köpek
    Cevapla
  • Bingöllü 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bingöllü bir kürdüm, 85 yılı sonrası kendi köyümüzden ve diğer köylerden pkk'a katılan çok oldu, neredeyse hepsi Almanya'ya en az 2 kere gitmiştir. Askerlerimizle çatışmada ölenleri de çok oldu. Ne var bu Almanya'da çözmek lazım. Bunlara batı illerinde iş yeri ve turistik yer açması için havadan yüklü para dağıtıyorlarmış. Bunların çoğu yazın köye bile geliyor, izmir'de, istanbul'da vs. kira ödemeden aylarca oturuyorlar. Devlet yetkilileri hiç birşey bilmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail’in Refah saldırısı öncesi Kassam’dan kritik ‘esir’ hamlesi
Kendisini dolandırmıştı! Arda Turan, Seçil Erzan'a sahip çıktı