Elazığ'da deprem! Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında, "Elazığ’da meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremin en az kayıpla atlatılması ve vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumlarımız gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Çevre ve Şehircilik, İçişleri ve Sağlık Bakanlarımızı bölgeye gönderdik." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 25.01.2020 00:31 GÜNCELLEME 25.01.2020 02:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen şiddetli depremin ardından Twitter hesabından bir açıklamada bulundu.

 

 

Erdoğan, "Elazığ’da meydana gelen ve pek çok ilimizde hissedilen depremin en az kayıpla atlatılması ve vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumlarımız gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Çevre ve Şehircilik, İçişleri ve Sağlık Bakanlarımızı bölgeye gönderdik." açıklamasında bulundu.

TÜM KURUM VE KURULUŞLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Şiddetli deprem sonrası Erdoğan, "Türkiye Cumhurbaşkanı olarak, çalışmaları yakından takip ettiğimizin bilinmesini istiyorum. Başta AFAD ve Kızılay olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla Milletimizin yanındayız. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum." dedi.

EMİNE ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ise, "Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen deprem nedeniyle tüm milletimize geçmiş olsun. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü felaketten korusun." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 8
  • BERLIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Cumhurbaskanimiz. Allah sahsiniza Saglik ve uzun ömür versin. Ders alinacak cok ayrinti var. Ülkemiz deprem kusaginda. Devlet binalarimizin depreme dayakligi büyük zarüret. Halkimizin böyle durumlarda barinma ve yasam ihtiyaclari bütün Ülkemizde yeniden gözden gecirilmeli. Allah Ülkemize zaval vermesin. Kurumlar ve sorumlular daha titiz sekilde denetlenmeli. Allah Ülkemizi ve Milletimizi korusun.
    Cevapla
  • Divitri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende bilerek tahmini yapıcam Suriye'de 12 şiddetinde deprem olacak ve birde yunanistan tamamen yıkılıyor 15 en az şiddeti artık faylar kızdı
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı acilen ELAZIĞA gitmeli.
    Cevapla
  • m3hk 4 yıl önce Şikayet Et
    Deprem olmadan tedbir alalımki bir suru can ve mal kaybımız olmasın. İyi ev yapmıyoruz sonra daha cok para harcıyoruz. Japonya hergun sallanıyor bizden az hasar veriyor arkadas bu nedir.
    Cevapla
  • Mahkum kardeşi 4 yıl önce Şikayet Et
    Mahkumların yanında da olun onlardan da haber alabiliyormusunuz onlar ne durumda acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar