İletişim Başkanı Altun, CİMER'e gelen destek mesajlarını paylaştı

Tüm Türkiye tek yürek Elazığ ve Malatya için atıyor. Devletin her kurumu ve vatandaşlar birlikte hareket ederek maddi manevi kaybı en aza indirmeye gayret gösteriyor. İletiş Başkanı Fahrettin Altun da vatandaşlar tarafından CİMER'e gelen destek mesajlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

İletişim Başkanı Altun, CİMER'e gelen destek mesajlarını paylaştı
İletişim Başkanı Altun, CİMER'e gelen destek mesajlarını paylaştı
GİRİŞ 26.01.2020 00:54 GÜNCELLEME 26.01.2020 01:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından vatandaşların Elazığ ve Malatya için tüm imkanlarını seferber etmek istedikleri mesajları paylaştı.

 

 

Altun, ''Bu ülke için, bu millet için canımız feda! CiMER’e aşağıdaki gibi binlerce mesaj geldi... Evet, binlerce...'' yorumuyla gelen mesajları paylaştı.

 

 

HATAY'DA BİR GENÇ KIZ ÇEYİZİNİ BAĞIŞLADI

Hatay’da bir genç kız, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle çeyizini depremzedelere bağışladı.

İsmini vermek istemeyen bir genç kız, çeyizini depremzedeler için bağışladı. Başkan Yavuz’da bu bağışın ardından, “İşte öyle bir milletiz ki, Türkiye’nin neresinde olursa olsun birimizin başına felaket geldiğinde anında kenetleniyoruz. İsmini vermek istemeyen hanım kızımız başta olmak üzere yorgan, battaniye, yatak, tüp ve buna benzer birçok eşya ile katılım sağlayıp destek olan bütün hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR 1
  • Feda 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan sans canım feda...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı