Bitmeyen metro inşaatları İstanbul trafiğini kilitliyor

Megakent İstanbul'da özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik kaosuna bitmeyen metro inşaatları nedeniyle kapanan yollar da eklenince trafikte kilometrelerce kuyruk oluşuyor.

Bitmeyen metro inşaatları İstanbul trafiğini kilitliyor
Bitmeyen metro inşaatları İstanbul trafiğini kilitliyor
GİRİŞ 12.02.2020 20:35 GÜNCELLEME 12.02.2020 20:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul'da sabah ve akşam saatlerinde kara yoluyla bir yerden bir yere gitmek tek kelimeyle çile. Bu çilenin üzerine şehirde bitmeyen metro inşaatları nedeniyle kapanan yollar eklenince kilometrelerce araç kuyrukları oluşuyor.

YENİBOSNA'DAKİ KUYRUK GÖRÜNTÜLENDİ

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattındaki çalışmalar nedeniyle Yenibosna'da Sanayi Caddesi çift yönlü olarak araç trafiğine kapalı. Araç trafiği için önemli bir güzergah olan yolda kilometrelerce oluşan yoğunluk havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi.


E-5 VE BASIN EKSPRES DE ETKİLENİYOR

E-5 Karayoluna kadar uzanan trafik, Basın Ekspres'in bir bölümünü de etkiledi. Toplu taşıma araçlarının ise metro inşaatının yanındaki kavşağı döner dönmez duraklarında yolcu indirip bindirmeleri trafiği daha da yoğunlaştırdı. Belediye ve özel halk otobüsleri yolcu indirip bindirirken yolun bir şeridini de kapatıyor. Yoğun olan trafik tek şeritten akmaya çalıştığı için daha fazla şişerek E-5 ve Basın Ekspres'e kadar kilometrelerce araç kuyruğu olmasına neden oluyor.


KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Leyla 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda ulaşım sorunu yeni mi başlamış :)))
    Cevapla
  • herşey güzelmi 4 yıl önce Şikayet Et
    olan bize oluyor ama hakediyor bu millet başganım daha çoooh tatil yapar böyle giderse...
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorun çıktığında hep yaptığı gibi Ekrem Müteahhid veledi çoluğunu çocuğunu toplayıp havaii ye tatile gidecekmiş - boşver istanbulu önemliolan ailedir diyormuş - karıyı kızdıracağıma yakarım bu istanbulu da demiş - bana ne keriz istanbullu yalanlarıma inandıysa ben satarım arsaları atarım cebime gezerim dünyayı modundaymış - çok güzel olmuş - belki patates soğan gezi zekalıları akıllanr
    Cevapla
  • Erdinç 4 yıl önce Şikayet Et
    kayak nasildi baskan
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbula kaydı kayacağı kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi