İstanbul'da metro seferlerinde aksama

İstanbul'dan son dakika haberi! Şehirde metro seferlerinde teknik arıza nedeniyle aksama meydana geldi. Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferlerde gecikme yaşandı. Aksama nedeniyle bazı duraklarda yoğunluk oluştu. Teknik arızanın yaklaşık 1 saatlik sürenin ardından giderilmesiyle seferler normale döndü.

GİRİŞ 20.02.2020 08:59 GÜNCELLEME 20.02.2020 10:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbullular sabah saatleri itibarıyla metro ulaşımında sıkıntı çekiyor.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferlerimizde gecikme yaşanmaktadır" denildi. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferlerde gecikme yaşandı. Aksama nedeniyle bazı duraklarda yoğunluk oluştu. Sabah saatlerinde işe ve okula gitmek isteyenler uzun süre duraklarda bekledi. Yaklaşık 1 saat süren arızanın giderilmesinin ardından M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında seferler normale döndü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • dursun 4 yıl önce Şikayet Et
    marmarayda bir sıkıntı var kaç defa üsküdardan yeni kapıya gidene bindimse,sirkeciden sonra raylarda bir sorun var vagon raydan çıkacakmış gibi sallanıyor .bir diğeride sirkeciden sonra birkaç metre boşa alınan vitesli araba gibi önceki hızıyla gidiyor sonra ani gaza yüklenilmiş gibi hareket hızlanıyor. bazan hakikaten çoook kalabalık çindeki istif gibi oluyor başardın istanbul patates soğan ucuzladı ama aldığın hizmet dahada düştü. mutlumusunuz baylar baayaanlar.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee Malum İstanbulda artık Chp var İmamoğlu var? İstanbulda her Hizmet aksamaya mahkum? :)
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sebep İstanbulu imamoğlu ile Kazanan Chp,dir Çünkü Chp ; Türkiye Genelinde Belediye Hizmetlerinde çok kötü! Belediyedeki her işin Uzmanı kişilerin hepsi çıkarıldı yerlerine Belediye işlerinden anlamayan kişiler dolduruldu.
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan ekrem ne uğursuzsun
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan ekrem ne uğursuzsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek