Türkiye-İran arasında son dakika telefon görüşmesi! Covid-19'da korkunç rakam

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın İran Sağlık Bakanı Nemeki ile telefon görüşmesinde Covid-19'la ilgili tedbirlerin acilen hayata geçirilmesi kararlaştırıldı... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son dakika açıkladığı bilgilere göre; İran'da koronavirüs nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti, vaka sayısı ise 750'ye yükseldi.

GİRİŞ 21.02.2020 17:26 GÜNCELLEME 21.02.2020 17:26
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi; Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs (Kovid-19) Türkiye sınırına dayandı. Virüs, Türkiye'nin komşusu İran'da da ortaya çıktı. 

 

 

SAĞLIK BAKANI İRANLI MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞTÜ

 

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, İran Sağlık Bakanı Sayın Said Nemeki telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bakan Koca görüşmeyle ilgili, "İran Sağlık Bakanı Sayın Said Nemeki ile ülkelerinde yaşanan Kovid-19 vakasıyla ilgili telefon görüşmesi gerçekleştirdik. İki ülke arasında alınması gereken tedbirleri acilen hayata geçireceğimizi karşılıklı olarak teyit ettik. Komşumuzun bu hadiseye karşı her zaman yanındayız." ifadelerini kullandı. 

Son dakika - İran'da koronavirüs salgını nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti 

İRAN'DA 5 KİŞİ ÖLDÜ

Koca, İran Sağlık Bakanı Nemeki'nin ülkesindeki son durumla ilgili şu bilgileri aktardığını ifade etti; "İran'da bugüne kadar görülen şüpheli vaka sayısının 750 olduğunu, 18 vakada koronavirüs bulunduğunu, 5 kişinin hayatını kaybettiğini söylediler." 

Son dakika - İran'da koronavirüs salgını nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti

LÜBNAN VE İSRAİL'E DE SIÇRADI

Koronavirüs (Kovid-19) dünyada yayılmaya devam ediyor. Virüs son olarak İsrail ve Lübnan'da da tespit edildi

 

YORUMLAR 167
  • Müslüman-türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Israile bulaştığına çok sevindim. Müslümanlara zulmedenlere bulaşsın ve yok olsunlar. Hiç bir müslümanada bulaşmasın. Amin
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    merhabalar yorumlarinizi okudum ve cevap verme geregi suydum hepinize.oncellikle hemen yani basinizda olan iran sizin komsunuz komsunuzun basina gelen hadise sizi de buldugunda o zaman bu tarz kelimeler sarf ettiginize pisman olursunuz..tedbir kapilari kapatuip zaten ambargo altinda olan bir ulkeyi daha da karanliga kapatmaktak degildir.aklinizi basiniza alin ve unutmayin ki soylediginiz her kelimeden allah katinda sorumlusunuz sizin zaten iciniz virus olmus belli disiniz olsa ne yazar..kalin saglicakla ..../dont worry
    Cevapla
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Turizm amaclı gelecek para yerin dibine batsın bu ülke de batıdan doğuya herkes değerlidir SINIR ACILEN KAPATILMALI
    Cevapla
  • toprak 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle giriş çıkışlar ticari ilişkiler hemen durdurulmalı. hem iranla hem çinle. aksi takdirde çok vahim, sonuçları çok ağır tablolarla karşılaşılabilir Allah korusun. kamuoyu oluşturup yetkililere bu işin ciddiyetini daha iyi anlamalarını, bu işe eğilmelerini sağlamak gerekiyor.
    Cevapla
  • Vedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Durun la yarın sabah geleyım de sonra kapatın bi irana gittik korona geldi geliyom kapatmayın ))
    Cevapla
  • dont panic 4 yıl önce Şikayet Et
    sen ankaradan çıkma dışarı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!