Bill Gates koronavirüs için 5 yıl önce konuşmuş! 10 milyon kişi...

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in, Çin'de ortaya çıkan ve 8 bine yakın insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüse karşı dünyayı 5 yıl önce uyardığı görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 18.03.2020 11:28 GÜNCELLEME 18.03.2020 11:42
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Dünya Çin'de ortaya çıkan ve global salgın haline gelen koronavirüs kabusunu yaşarken, 5 yıl önce Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in bir konferansta söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü. Bill Gates'in, yıllar önce yaptığı konuşmasında tüm dünyayı koronavirüse karşı uyardığı ortaya çıktı.

 

 

"OLDUKÇA BULAŞICI BİR VİRÜS OLACAKTIR"

Gates, 2015 yaptığı bir TED konuşmasında "Önümüzdeki 10 yılda, bir şey 10 milyon insanı öldürürse, bu muhtemelen savaş değil, oldukça bulaşıcı bir virüs olacaktır" demişti. Gates'in bu sözleri "Virüs önceden biliniyor muydu?" sorusunu akıllara getirdi.

 

 

7 BİN 954 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan, tüm dünyayı paniğe sevk eden ölümcül koronavirüs salgını toplamda 7 bin 954 kişinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. 82 bin kişi ise aktif vaka sayısının 200 bine dayandığı virüsten kurtularak sağlığına kavuştu.

YORUMLAR 90
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu vürüs ortaklarından biri de bu biri dünya sağlık örgütü ve 3 zengin aile orak daha var
    Cevapla
  • yorumsuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Olayların arkasında sebepleri görüp müsebbibu'l esbabı unutan şu gaflet devam ettiği sürece , korkarım ki bu musibet de devam eder. Hala gaflet yok depremi doğal felakete abdye, koranayı siyonizme vererek Allah'ı unutmak böyle bir şeydir. Doğal felaket de tedbir al gaflete devam.. Nerde o uyuz adam
    Cevapla
  • Kayılar... 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç birşey anlamadım.
    Cevapla
  • Bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ne demek istediğini senin de anlamadığın çok açık
    Cevapla
  • Farketmez 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür virüsler art niyetli insanların hayali ve günün birinde gerçeğe dönüştürüyorlar.Onlar hayallerini çıkarları doğrultusunda kurup bu doğrultuda çalışıyorlar ancak ALLAH her defasında onların oyunlarını bozuyor.Biz Müslümanlarda nasıl olsa Allah oyunlarını bozuyor diyerek rahatız bence bizlerde artık uyanmalı birlik beraberlik içinde zalimlerin oyunlarını bozma uğraşında olalım ki ALLAH'ı sevindirelim ve Allah'ın daha çok yardımına mazhar olalım.Yanlış ve hatam varsa ALLAH beni af etsin.
    Cevapla
  • Ergün 4 yıl önce Şikayet Et
    Para parayı çeker
    Cevapla
  • islam türkü 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun sen..
    Cevapla
  • vatan millet 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail abd ortak yapımı nurtopu gibi bir virüsümüz oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!