Polis uygulamasından kaçan Suriyeli genç, bacağından vurularak yakalandı

Adana'da polisin uygulama yaptığını görünce kaçan Suriyeli Ali H, 'dur' ihtarına da uymayınca bacağından vurularak yakalandı. Hastanede tedaviye alınan şahıs yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis uygulamasından kaçan Suriyeli genç, bacağından vurularak yakalandı
Polis uygulamasından kaçan Suriyeli genç, bacağından vurularak yakalandı
GİRİŞ 28.04.2020 10:42 GÜNCELLEME 28.04.2020 12:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, polisin kimlik sorarak uygulama yaptığını gören Ali Hemdan, otomobiliyle kaçmaya başladı. Ardından da otomobilden inip ara sokaklarda izini kaybettirmeye çalıştı.

Yaşanan kovalamacada polisin 'dur' ihtarına uymayan Ali Hemdan, havaya açılan ateşe rağmen kaçmaya devam etti. İkinci kez açılan ateşle göğsünden vurulan Ali Hemdan, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Polis memuru açığa alındı 

Adana Valiliği, yaptığı yazılı açıklama ile Ali Hemdan'ı vuran polis memurunun açığa alındığını, başlatılan adli ve idari tahkikatin devam ettiğini bildirdi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"27.04.2020 günü saat 12.00 sıralarında Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi’nde Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimizin uygulama yaptığı esnada, uygulama noktasında 'dur' ikazına uymayarak kaçan Suriye uyruklu Ali Hemdan isimli şahıs, uyarı ateşi açılması esnasında kazaen yaralanmıştır. Yaralı olarak hastaneye sevk edilen Ali Hemdan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. İlgili polis memuru açığa alınmış olup, adli ve idari tahkikat devam etmektedir."

YORUMLAR 11
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün suç polisin. Sana ne bırak kaçsın. Kim olursa olsun ne olursa olsun ister terörist ister canlı bomba. Şimdi arkasına dönüp bir baksın arkasında duran varmı? Hırsızın arsızın teröristin arkasında dururlar ama senin arkanda durmazlar, ucuz kahramanlığı gerek yok, kaçtım? Bırak kaçsın arkasından ne koş ne kovala varsın en kalabalık yerde patlassın kendini.
    Cevapla
  • kimsesiz 3 yıl önce Şikayet Et
    polisler sağlık çalışanlarından daha çok şiddete uğruyor.İçlerinde elbetteki yeni göreve gelmiş acemiler olabilir ama büyük çoğunluğu grevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor başka devletlerde polis böyle hemen açığa alınmıyor hepimiz kardeşiz suriyeli olması önemli değil kaçan kişi kimdir bilemezsiniz bazen pkk oluyor hırsız oluyor.Polisin canı pahasına yakaladığı hırsızı hakim bey salıyor sonrada adalet nerde diyoruz bence polislerin açığa alınmaları yerine sorunlarıyla ilgilenmeli suçluları serbets bırakan adaleti szde temsil edenlerdende hesap sorulmalı.
    Cevapla
  • Abdullah ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl oluyor da kazara bir insanı göğsünden vurabiliyorsunuz. Polisi aklamaya çalışmayın. Bir buçuk ayda hangi kişi sokağa çıkma yasağı uygulamasından kaçtığı için vuruldu. Suriyeli olunca kurşun yağdır. Nasıl olsa garip. Cezası yok, bugün açığa alinirsin bir kaç ırkçı haber çıkar, ırkçı yorumlar sosyal medya da gırla gider hop hemen göreve iade
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Abi yapmayın ya polisin ihtarına aldırmıyorsa sıkacak diye birşey mi var. ulan kaçan hırsızı vuramayan polis suriyeliyi mi vuruyor bu nasıl hikaye böyle
    Cevapla
  • 1ST1KB4R4T 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bacağındanmı yoksa kalbindenmi vuruldu o çocuk doğru olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi