Köpek 5 yaşındaki çocuğu öldürdü

Silivri'de yürek parçalayan olay... İşadamı Celal İlaldı'nın malikanesindeki Haydurt isimli kangal köpeği, 9 çocuğundan biri olan 5 yaşındaki Celal'ı parçalayarak öldürdü.

Köpek 5 yaşındaki çocuğu öldürdü
Köpek 5 yaşındaki çocuğu öldürdü
GİRİŞ 09.05.2008 16:30 GÜNCELLEME 09.05.2008 16:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış
Felat BOZARSLAN'ın haberi

30 Nisan'da Ortaköy Beldesi'nde bulunan tekstilci Celal İlaldı'ya ait İlaldı Malikanesi, ailenin 5 yaşındaki oğlu Celal Azad'ın feci ölümüne sahne oldu. 62 yaşındaki işadamı Celal İlaldı'nın 9 çocuğundan biri olan Celal Azad İlaldı, kendi besleyip büyüttüğü kangal kırması köpeğinin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. 'Haydut' isimli köpeği tarafından parçalanarak can veren 5 yaşındaki Celal Azad İlaldı, 1 Mayıs tarihinde ailesi tarafından toprağa verildi.

Olaydan dolayı büyük üzüntü yaşayan İşadamı Celal İlaldı, çocuğunun ölümünden sonra malikanesinde bulunan tüm hayvan barınaklarını yıkarak Celal Azad'ın anısına gül bahçesine çevirdi. Çocukları olan aileleri köpek beslememeleri konusunda uyaran acılı baba, 'Köpeği daha yavruyken almıştık. Bu bir kangal köpeği ve normalde insanlara saldırmıyor. Zaten Azad ile birlikte büyümüşlerdi. Böyle bir olayın nasıl olduğunu anlayamadım. Ben bağrışmalar üzerine evden çıktım. Böyle bir olayın yaşanmaması için çocuklu ailelerin evlerinde köpek beslememelerini tavsiye ediyorum. Çok acı bir olay yaşadık' dedi.

KÖPEK GÖZETİM ALTINDA

Annesiyle birlikte İstanbul'a alışverişe giden 5 yaşındaki Celal, döndükleri zaman köpeğini sevmek için kulübesine koştu. Yanına yaklaşan çocuğu kolundan kaparak yere yatıran kangal kırması köpeği, Celal'in boynunu ısırıp şah damarını kopardı. Bağrışmalar üzerine malikanenin bahçesine çıkıp oğlunu kanlar içinde gören baba Celal İlaldı, Celal Azad'ı arabayla en yakın hastaneye götürdü.

Hastaneye vardığında oğlunun hayatını kaybettiğini gören Celal İlaldı, veterinerin köpeğin kıskançlık nedeniyle saldırdığını söylediğini belirtti. Kendini büyüten Celal Azad İlaldı'yı parçalayarak feci şekilde öldüren 3 yaşındaki Sivas kangal köpeği ise olaydan sonra Ortaköy Belediyesi tarafından gözetim altına alındı. Belediyenin garajına götürülen köpek, 10 günlük yasal bekleme süresinin dolması için bir araca bağlandı. Yasal sürenin dolması ile birlikte köpeğin veteriner raporuyla Silivri köpek barınağına götürüleceği belirtildi.

YORUMLAR 3
  • çetin boran 15 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH IM KİMSEYE EVLAD ACISI YAŞATMASIN. bir baba olarak çok üzüldüm...hemde çok....ALLAH ANNESİNE BABASINA VE YAKINLARINA SABIR VERSİN...LÜTFEN ÇOCUKLARIMIZA DİKKAT EDELİM,ONLARI TEHLİKELERDEN KORUYALIM....
    Cevapla
  • Muhiddin Kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    . Çocuğa üzüldüm ama hiçbir zaman saf bir kangal köğeği çocuğu ısırmaz.melez olduğu için belki ısırmış olabilir.
    Cevapla
  • Tezcan Koc 15 yıl önce Şikayet Et
    napcaklarsa. Su köpegi neden carsiya getirirler anlamadim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ