Emine Erdoğan'ı ağlatan GATA olayı

2007 yılında yaşanan ve Başbakan Erdoğan'ın gazetecilere anlatmasıyla gündeme gelen Emine Erdoğan'ın GATA'ya alınmamasıyla ilgili olayın perde arkasını bu kez Nejat Uygur'un eşi Nejla Uygur anlattı.

Emine Erdoğan'ı ağlatan GATA olayı
Emine Erdoğan'ı ağlatan GATA olayı
GİRİŞ 02.02.2010 00:22 GÜNCELLEME 02.02.2010 00:22
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın TRT'de 'Enine Boyuna' pragramında gündeme getirdiği 2007’de geçirdiği felç nedeniyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi’nde tedavi gören tiyatrocu Nejat Uygur’u ziyaret etmek isteyen eşi Emine Erdoğan’ın engellendiğini anlattı. Başbakan Erdoğan konuşla ilgili şöyle dedi: “Nejat Uygur GATA’da hasta yatıyor. Eşim ziyarete gitmek istiyor. Nejat Uygur’un hanımı (Nejla Uygur) arıyor ve diyor ki, ‘Ne olur biz sizinle dışarıda buluşsak... Siz buraya gelmeseniz... Burada yetkililer sıkıntı doğabilir, gelmemesi isabeti olur diyor.’ Ben bunu o dönem en üst düzeyde gündeme getirdim. ‘Nedir bu hal ya, ne yaptıklarının farkında mısınız?’ dedim.” şeklinde konuştu.

Nejat Uygur'un eşi Nejla Uygur ise o gün yaşananları Kanal D Anahaber'de anlattı. Nejla Uygur, Emine Erdoğan'dan hastaneye ziyaret için telefon geldiğini, kendisinin bundan çok büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek "Hastanedeki doktorlara gerekli protokol uygulansın diye Emine Erdoğan'ın geleceğin haber verdim. Ancak doktorlardan hastaneye girmesinin doğru olamayacağını belirtmeleri üzerine ben nedenini sordum. Emine Erdoğan'ın türbanlı olduğunu söylediler. Ben hastanede eşarplı hanımlı gördüğümü söyledim. Onlar da hastanedekilerin türbanlı değil eşarplı olduğunu söylediler." dedi. Nejla Uygur daha sonra dışarda buluştukları Emine Erdoğan'ın duygularını şöyle anlattı.

 

&nbs

KAYNAK: HABER7.COM
YORUMLAR 104
  • Serkan Özbek 14 yıl önce Şikayet Et
    Ajitasyon mu?!. Arkadaşlar yapmayın ne ajitasyonu... AK Parti yasa değişikliği yapmadan kapatılma davasıyla karşı karşıya kaldı. Siz ülkemizin Hukuk Devleti olduğuna gerçekten inanıyor musunuz? Son söz: Herkesin hesabı var ama Allahın da bir hesabı var ve o hesap herşeyden daha büyüktür.
    Cevapla
  • osman 14 yıl önce Şikayet Et
    :):). yasayı değiştirsinler hemen sayıları var ancak değiştirilerse nasıl acıtasyon yapacakalr bunlar timsah gözyaşları seçim çalışmaları
    Cevapla
  • barboros 14 yıl önce Şikayet Et
    ötekilştirme diye ben buna derim. olur burası türkiye basbakan karısı istedigi yere gidemiyor laikligi tehdit ediyor.
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 14 yıl önce Şikayet Et
    SÖYLENECEK NE KALDI. Başbakanımızın eşi hastaneye giremediği için ağlıyorsa, ne bizim yapabilecek bir şeyimiz, nede bu harekete maruz kalanların bize söyleyecekleri birşey yok. Biz onları iktidar yaptık, eğer onlarda ağlıyorsa bir daha bize ne vaad edecekler, ne diye oy isteyecekler. Bizi boşuna uğraştırmayın, gidin işinize.
    Cevapla
  • ATALAY 14 yıl önce Şikayet Et
    hoş değil. bu tavir ve zihniyeti kınıyorum.yönetime başbakana karşı olabilirsin ama insan haklarına.bayana.hasyata saygı lütfen..yasakcıların annesi ninesi başını örtüyorsa bu kin neden inanca saygı yokmu ?hayret hayret.atalay k.alp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü