Polisten 1 Mayıs operasyonu: 60 gözaltı

İstanbul'da yapılan 1 Mayıs kutlamaları sırasında olay çıkartan ve bazı banka şubeleri ile iş yerilerine zarar veren gruplara yönelik operasyonda yaklaşık 60 kişi gözaltına alındı.

Polisten 1 Mayıs operasyonu: 60 gözaltı
Polisten 1 Mayıs operasyonu: 60 gözaltı
GİRİŞ 14.05.2012 08:32 GÜNCELLEME 14.05.2012 12:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda şube polisinin katıldığı operasyonda sabah erken saatlerde birçok adrese baskın yapıldı. 1 Mayıs gösterileri sırasında çekilen MOBESE ve polis kamerası görüntüleri taranarak kimlikleri belirlenen şüpheliler, evlerinden alınarak Adli  Tıp Kurumu'na geterildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen ve aralarında kadınların da bulunduğu şüpheliler, sorgu için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyetin tarihiyle başlamadı. tutuklamalar,cezalar cumhuriyet tarihiyle değil insanlığın tarihiyle başladı,insanlığın sonuna kadar da devam edecek. kanun dışına çıkanlar,insanlara ve diğer canlı-cansız cisimlere zarar verenler elbette ki gözaltına da alınacaklar,cezayı da yiyecekler. tutuklamalar bir gram bile bir şey çözemedi demek, insanlık düşmanlarını bırakalım istedikleri gib yaksınlar,yıksınlar, kırsınlar, döksünler,öldürsünler demektir.. birileri cibilliyetlerinin gereğini yerine getirerek yakacak,yıkacak,kıracak,öldürecekler, birileri de onları kulaklarından tutup zararsız hale getirecekler. saldırgan canlıları etkisiz hale getirmek eksik de olsa bir çözümdür. bu işlerin tam bir çözümü zaten yoktur. ne kadar eğitirseniz eğitin kabilin soyundan gelenler kabil gibi davranacaklardır. hiç bir gerekçe insanlara ve topluma zarar vermeyi haklı gösteremez. insanlara zarar verenler hakettikleri yere gönderilirler.
    Cevapla
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    türk milleti eski devlet korkusunu özler oldu ! . idam geri gelsin, her tür terör olayında polise vur yetkisi verilsin, gıda, ahlak, rant ve futbol terörü vs normal terör kapsamına alınsın cezaları ağırlaştırılsın, kira artışları %5 i geçmesin, konutta ab adalet sistemi uygulansın, çalışanların aile ve çocuk yardımı günümüz gerçeklerine göre yeniden yapılandırılsın, aile bütünlüğü her alanda sağlam bir alt yapı ile korunsun, buna uymayan yetkililere ağır yaptırımlar uygulansın, eş durumu tayinlerinde kimse mağdur edilmesin, tüm kurumlara becayiş getirilsin, tüm zorunlu rotasyonlar kaldırılsın, (zorunlu rotasyonlar devleti zarara uğratıyor, aile bütünlüğünü parçalıyor, çalışanların verimini düşürüyor)
    Cevapla
  • sabiteymen 11 yıl önce Şikayet Et
    polis, delilden faile gitmeli, doğru olan da budur!. yıllar önce bir fıkra anlatılırdı, istihbarat örgütümüz ormanda kaybolan fili bulmak için diğer ülkelerin elemanlarıyla yarışmaya girmiş. yarım saat sonra bir deveyi yakalamış, deve sürekli olarak "ben bir filim" diye tekrar ediyormuş. sanırım o günler geçti. yeni dönemde polis ya da güvenlik kuvvetleri, failden suça değil, delilden fiile ve faile ulaşmayı tercih ediyor. doğrusu da bu değil mi? 1 mayıs gibi her zaman, işçi emeğini bahane edip, canlılara (park ve yol kenarlarındaki lale ve çiçeklere sopayla saldıranlar da vardı!), eşyaya ve mala zarar verenler elbette cezalandırılmalı.
    Cevapla
  • fatih DEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyetin tarihiyle başladı gözaltılar,ancak !. 1 (bir) gram bişey çözmedi:..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!