Cübbeli Ahmet Hoca'nın annesi vefat etti

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen ve 6 aydır tutuklu bulunan Ahmet Mahmut Ünlü'nün annesi vefat etti. Cenaze işlemleri için iki gün izin verilen Ünlü, annesinin vefat ettiği hastaneye gitti.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın annesi vefat etti
Cübbeli Ahmet Hoca'nın annesi vefat etti
GİRİŞ 11.06.2012 21:18 GÜNCELLEME 12.06.2012 12:41
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Ahmet Mahmut Ünlü'nün annesi Rabia Ünlü dün vefat etti. Rabia Ünlü'nün kalp krizi geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Bir suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda tutuklanarak, Metris Kapalı Cezaevi'ne konulan Ahmet Mahmut Ünlü'nün avukatları müvekkillerinin cenazede yer alması için yetkililerden 2 gün izin aldı. Metris Cezaevi'nden ambulansla ayrılan Ahmet Mahmut Ünlü, annesinin vefat ettiği Çamlıca'daki özel bir hastaneye geldi.
 
Hastane girişinde yakınları tarafından karşılanan 'Cübbeli Ahmet Hoca'nın burada doktorlardan bilgi aldı.
İş adamı Fadıl Akgündüz de hastaneye gelerek Ünlü'ye taziyede bulundu. Hastaneden önce Rabia Ünlü'nün tabutu çıkarıldı.

BABASI EŞLİK ETTİ

Daha sonra da tekerlekli sandalye ile hastaneden ayrılan Ahmet Mahmut Ünlü'nün ambulansa binişi sırasında kısa süreli arbede yaşandı. Ambulansa cezaevi, jandarma ve polis araçları nezaret etti. Annesinin cenazesini Çamlıca'daki özel hastaneden alan Ünlü'ye babası Yusuf Ünlü ve yakınları eşlik etti.

Rabia Ünlü, yarın Fatih Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

http://image.haber7.com/haber/haber7/archive/3jpg_h807.jpg

Öte yandan Ahmet Mahmut Ünlü'nün izin alacağı haberi üzerine Ünlü'yü seven yaklaşık 500 kişilik kadınlı, erkekli grup cezaevi önüne geldi. Ünlü'nün sözlerinin yazılı olduğu pankartları açan grup, Ünlü Metris Cezaevin'den ayrılana kadar bekledi.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın cezaevinden hastaneye gelme anı:

KAYNAK: HABER 7 / AJANSLAR
YORUMLAR 59
  • FUAT KOCA 11 yıl önce Şikayet Et
    rabbim tez zamanda feraha eriştirsin.. kıymetli hocamız biz sizin bu işlere bulaşmadığından eminiz.
    Cevapla
  • WiTaMiN 11 yıl önce Şikayet Et
    .................... mehmet bodur, bi tane arkadaş seyretmiş olayını geçin kardeşim, adam diyorki '' ben imansız öleyimki böyle bişey yapmadım '' sende yemin edebilirmisin imansız öleyimki o videodaki ahmet hoca'dır diye. bu adam şeker hastası günde 15 doz insülin alıyor, öyle bişe yapması ölmesi demek, senin o arkadaşın fazla montaj işleriyle uğraşmakdan gerçeği kurguyu ayıramaz olmuş, başkasının aklı ile gerdeğe girmeye benzemiş senin bu yorumun :)
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 11 yıl önce Şikayet Et
    yazmamayım, bulaşmayayım dedim ama... bu izleyenler hangi gözle izlediler bu sahte videoyu. o videonun gerçek çekimleri bulundu haberiniz yoksa susacaksınız. iftira etmeyeceksiniz. müfteri olmayacaksınız. kardeşim kaç tane laboratuvardan sonuç alındı. iki videodaki şahsın, iki videodaki gece gündüz farkının, ikinci videoda görülen şahsın montajlandığı kesin olarak ispat edildi. ve savcılık şu an o videoları belge olmaktan geri çekti. iddialarla davayı yürütecekler. bilmiyorsanız susun.. vebal almayın artık. ne meraklıymışsınız elalemin uçkurunu izlemeye be.
    Cevapla
  • Salih ÖZYERLİ 11 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin. inşallah hoca'da beraat ederek çıkar sevenlerine kavuşur ve vaazlarına kaldığı yerden devam eder. malesef bu zamanda kimse kendi nefsine bakmadan başkalarını kolaylıkla yargılayabiliyor. iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.
    Cevapla
  • abdullah hendek 11 yıl önce Şikayet Et
    iftiracılar kahrolsun. hocamızın annesi üzüntüden hasta olmuştur onu öldürenler yarın ahırette napicak acaba hocamız yapılan iftiraların hiç birini yapmamıştır allahın büyük kulları büyük sıkıntılara maruz kalır allah hacı annemize rahmet etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi