Başbakan Türk bayrağını yine yerde bırakmadı

G-20 zirvesine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, fotoğraf çekimi sırasında Türk bayrağını konulduğu yerden alarak, ceketinin cebine koydu.

GİRİŞ 19.06.2012 11:30 GÜNCELLEME 19.06.2012 11:59
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın temsil ettiği G20 Liderler Zirvesi'ne katılan devlet ve hükümet başkanları, zirvenin ilk gününde aile fotoğrafı çektirdi. Gerçekleştirilen ilk oturumun ardından kürsüye çıkan liderler birlikte poz verdi.
 
Başbakan Erdoğan , fotoğraf çekiminde yerdeki Türk bayrağını alarak cebine koydu. ABD Başkanı Barack Obama'nın hemen sağ arkasında duran Erdoğan'ın yanında ise Avustralya Başbakanı Julia Gillard yer aldı.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Erdoğan, 2009 yılında Amerika'nın Pittsburgh kentindeki G-20 Zirvesi'nde de Türk bayrağını yerde bırakmamıştı.
 
Geleneksel aile fotoğrafı için liderlere yerini alırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk bayrağını konulduğu yerden alarak, ceketinin cebine koymuştu.
 

YORUMLAR 38
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    türkler kadar bayrağa meraklı millet yoktur. sanki la ilahe illallah yazılı sancağı muhammediye yerdeydide aldı yerden tamam bayrağı küçümsemiyorum illaki renginin üstündeki şekillerin bir anlamı vardır ama her devletin var bir anlamlı bayrağı.başbakan çok kısmetli yerde bayrağı gördü ve koydu cebine.koyarkende gözgöze geldik sanki kameralara baktı gibi:) o kasıntı abd başkanının ensesine bir tokat atsa bu kadar sempatik olamazdı:)
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 11 yıl önce Şikayet Et
    ne yani almasa mıydı?. saçma sapan yorum yazanlar olmuş, yok efendim niye almışımış gösteriş miymiş. siz öyle anlayacaksınız diye bayrak yerde mi kalsaydı. ayrıca editörün çok ciddi hatası var bu haberde ve bazılarınızda bu hataya kurban olmuş . fotoğraf çekimi sırasında bayrağı yerden almıyor başbakan. yani bekleyeyimde fotoğraflar çekilirken alayım olayı yok. fotoğraf çekimi gördüğünüz platformda yapılıyor ve liderler oraya geçer geçmez başbakan kendi yerindeki bayrağı alıyor ve henüz fotoğraf çekilme zamanı değil hazırlık aşaması yani.
    Cevapla
  • usta 11 yıl önce Şikayet Et
    asamayanlar utansın. zamanında asacağım diye iktidara gelenler şimdi konuşmasınlar .. madem o kadar haklıydınız neden meydanlarda ip attınız .. öyle şehitlerimizle siyaset yapmak olmuyor işte .. neyse 2002 den bu yana seçimlerde yediğiniz tokatları unutmayın .. belki ipi hatırlatır
    Cevapla
  • ALPEREN BOZKURT 11 yıl önce Şikayet Et
    yemezler artık. 10 yıldır deniyor sizi bu millet,biliyor herşeyi...
    Cevapla
  • Yüksel Sarac 11 yıl önce Şikayet Et
    bayrak. o bayrağı yere kim koyuyorki, bayrak yere konmaz yere atılmaz dı eskiden attırmazdık şimdi yere koy kamera gelince kaldır. böyle olacağına törenden önce hiç yere koydurma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB duyurdu! 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu
Hemşire Selen Bilgin’in şüpheli ölümü! Doktor sevgilisi ile ilgili korkunç iddia