Kayseri'de 2 terörist yakalandı

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 2 terörist yakalanarak gözaltına alındı. Teröristlerin Pınarbaşı'nda meydana gelen intihar saldırısı ile ilgili bağlantıları araştırılıyor.

Kayseri'de 2 terörist yakalandı
Kayseri'de 2 terörist yakalandı
GİRİŞ 25.06.2012 17:19 GÜNCELLEME 25.06.2012 17:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptıkları operasyonda kiralık bir arabada bulunan 47 yaşındaki A.B.C. ile 32 yaşındaki S.A.'nın yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları yapılan teröristlerin Pınarbaşı'da meydana gelen intihar saldırısı ile ilgilerinin bulunup bulunmadığının araştırıldığı öğrenilirken, S.A.'nın Musul, Kuzey Irak, Mahmur kamplarında eğitim gördüğü ve silahlı eylemlere katıldığının belirlendiği bildirildi.

Gözaltındaki A.B.C.'nin ise terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasında görev aldığı ve İstanbul'a gitmeye çalıştıkları öğrenildi. Bu gün mahkemeye çıkarılan 2 terörist tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 2
  • kayseriden38 11 yıl önce Şikayet Et
    yakalandıkları yer... kayserinin malatya ve doğuya giden çevre yoludur.. ama yinede kayseriden böyle haberler almak insanı bi hoş ediyor..
    Cevapla
  • necmeddinayhangedk 11 yıl önce Şikayet Et
    yuuh artık. girmediğiniz bir kayseri kalmıştı.eceli gelen .... cami duvarına işermiş .nereye gideceklerini şaşırdılar bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sinan Ateş’e saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı
Tiyatro ve sinema sanatçısı Ayten Gökçer hayatını kaybetti