Vekilin oğlu polisi böyle sıraya dizdi

Polisler AK Partili vekilin oğlunun karşısında sıraya girdi. Vekil oğlu, kendisiyle tartışan polisi böyle teşhis etti.

Vekilin oğlu polisi böyle sıraya dizdi
Vekilin oğlu polisi böyle sıraya dizdi
GİRİŞ 27.07.2012 14:09 GÜNCELLEME 27.07.2012 15:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde AKP Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğluyla tartışan Komiser Yardımcısı Murat Emer ertesi gün görevinden alındığı iddia edildi.

"SEN BENİM MEMURUMLA BÖYLE KONUŞAMAZSIN"

Aydınlık Gazetesi'nin haberine göre; Hatay'ın Dörtyol Emniyeti'nde, emniyet müdürlüğünün kantinini işleten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Uzun, polis memuru Alper Atilla ile tartıştı. Atilla'yı sürdürmekle tehdit eden Uzun, üniformasını çıkarmasını istedi. Ardından arkadaşı, AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu'nun oğlunu olay yerine çağırdı. Milletvekilinin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu da emniyet bahçesine gelerek polisleri tehdit etti. Ardından olaya müdahale eden komiser yardımcısı Murat Emer, vekilin oğlu Türkoğlu'na "Sen benim memurumla bu şekilde konuşamazsın" uyarısında bulundu.

O POLİSİ TEŞHİS ETTİ

Bu uyarıdan sonra durum daha da gerildi. Dörtyol Emniyet Müdürü çok sayıda polisi bir odaya dizerek ellerine numara verdi ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı'ndan ve AK Parti milletvekilinin oğlundan kendisi ile tartışan polisleri teşhis etmesini istedi. İstemi Kağan Türkoğlu, odadaki polisleri uzun uzun inceledikten sonra kendisiyle tartışan komiser yardımcısını teşhis etti.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI İDDİASI

Ertesi gün milletvekilinin oğlunu uyaran komiser yardımcısı Murat Emer hakkında 'açılacak disiplin soruşturmasının selameti' gerekçe gösterilerek görevden uzaklaştırma kararı verildi.

 

YORUMLAR 13
  • Adrenalin 11 yıl önce Şikayet Et
    akp li olmak. bunun ak partili olmak chp li mhp li olmakla bi alakası yok adam olmak insan olmakla alakalıdır millet vekilini tanımıyorum nasıl biridir bilmem ama oğlunu adam edemediği kesin. bu olayı da akparti ile bağdaştırmak yanlış bunun örneğini her partide her dönem sürekli görüyoruz her zaman oluyor bu olaylar malesef
    Cevapla
  • eternity 11 yıl önce Şikayet Et
    murat türk e. sayın murat türk yorumun hem çok komik hemde hiç bir şeyin farkında değilsin brazcık araştır biraz öğren istanbulda dayak yiyip suçlu çıkan insanın aslında kim olduğunu asıl amacını bi öğren, burdaki durum çok farklı parasıyla bu milleti temsil etmeyi hakkazanmış bir kişinin ne oldum delisi olması
    Cevapla
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    biz : '.üzülen değişmedikçe düzen değişti martavalına inanmayın' derken tam da bunu anlatmak istiyorduk :). fazlasıyla iyimser yorumlar komik kaçmış
    Cevapla
  • zafer sönmez 11 yıl önce Şikayet Et
    hatay il başkanlığını . arayıp basında böyle bir haber var biçok sitede altındaki yorumları okursanız ne kadar vahim olduğunu farkederseniz dedim.oradaki arkadaş konuyu yakından takip edeceğiz dedi umarım yakından takip edilir yoksa halk yakından takip edecek sizi.
    Cevapla
  • darbeleredurde 11 yıl önce Şikayet Et
    böyle olayları görüp duyduğumda. ak partili olduğum için,insan olduğum için,türkiyede yaşadığım için kendimden utanıyorum.sn başbakan,sn bakan bu işe el atmanız lazım.vekil çocuğu,bakan çocuğu,genlik kolları başkanlarıyla bu parti ancak anaplaşır.komiserin açığa alınmasını gerektirir bir durum sözkonusu değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi