Hasta yakını doktora yumruk yağdırdı!

Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli bir doktor, hasta yakını tarafından dövüldü.

GİRİŞ 13.08.2012 12:03 GÜNCELLEME 13.08.2012 13:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Annesine ağrı kesici iğne yaptırmak için geldiği Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde hastası ile zamanında ilgilenilmediğini gerekçe gösteren hasta yakını, önce tartıştığı doktora daha sonra tekme tokat saldırdı. Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi koridorlarında yaşanan saldırı anı hastanenin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde isminin açıklanmasını istemeyen Acil Servis doktoru S. G. ile muayene odasında konuşmaya başlayan hasta yakını Ayhan Ömeroğlu, daha sonra doktorla tartışmaya başlıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen özel güvenlik görevlisi ile de kısa bir süre tartışan Ayhan Ömeroğlu hastane polisi ve özel güvenlik görevlilerince olay yerinden uzaklaştırılıyor.

Olaydan kısa bir süre sonra koridorda doktor S. G. ile yeniden karşılaşan Ayhan Ömeroğlu, koridorda birlikte yürümeye başladığı doktora aniden tekme tokat saldırıyor. Saldırının şiddeti ile yere düşen doktorun imdadına ise koridordaki vatandaşlar, sağlık çalışanları ve ardından da güvenlik görevlileri yetişiyor.

Olayın ardından gözaltına alınıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan saldırgan Ayhan Ömeroğlu’nun emekli bir polis memuru olduğu öğrenildi. Saldırının şiddeti ile orta seviye kafa travması geçiren doktor S.G., aynı hastanede tedavi altına alındı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 15
  • emir okumus 11 yıl önce Şikayet Et
    nasıl hak ederseniz öyle yönetilirsiniz.. öncelikle yorumlara bakıyorum biri kendi yaşadığı olayla bu olayı pekiştirerek yorum yapıyo biri bilip bilmeden konuşuyo temelde ön yangılar insani açıdan konuya bakan yok. ayrıca hayır efendim doktor haketmedi bayburt içinde böyle kişileri barındırdığı için kendi haketti. bayburt halkı acil servisde artık acil tıp uzmanı bulamayacak bir kişi yüzünden bütün bayburt mahrum kalacak. olan yine garibana olacak.
    Cevapla
  • hasan tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet gn e. bak kardeşim senin miden bozuk olabilir git o doktora anlat midem bulanıyo diye bak neler oluyo işin şakası neysedse bak kardeş doven suçsuz değil tabiki ama insanı öyle bir duruma getiriyolarki insan bazen tahammül edemiyo kucağımda çocuğum acil getirdim doktorun kapısına vuruyorum açmıyo içerde uyuyomuş tepki gösterdim bana ne dedi biliyomusun mesaım bitti öteki arkadaşı bekleyeceksin şimdi sana soruyorum elini vijdanına koy kendinide benim yerime koy tepki gösterirmisin yoksa susup beklermısın elinde kendini kaybetmiş çocukla şimdi kimse kimseye yağcılık yapmasın dövende suçlu ama bu adamı anlayamayan sorununa çözüm bulmayan doktormu istisnalar hariç tabi sistemi kimse karıştırmasın orada sistem doktorların elinde.......
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 11 yıl önce Şikayet Et
    önce doktor başlatmış. adam çok sinirli belli.. ama muhtemelen ağır hastası olan herhangi biri gibi burnundan soluyor.. bir sürü tartışıyorlar, orası da belli.. ama görüntülere dikkat edin, 2:19'da önce doktor hamle yapıyor adama.. adam ondan sonra girişiyor doktora.. tamam doktor dövmek de terbiyesizlik, ama canı burnunda hastaneye gelmiş adamlara nasıl muamele edeceğini bilmemek de cehalet.. 6 sene okul okumuş olsa ne yazar.. hasta psikolojisini çözemedikten sonra.. ya da ona göre muamele etmeyi bilemedikten sonra.. ben normalde buz gibi soğukkanlı bir adamım, ama hanımı hastaneye götürdüğümde çok baştan savma ve kaba saba muamele eden bir doktoru tekme tokat dövesim geldi.. kendimi zor tuttum..
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 11 yıl önce Şikayet Et
    genelde doktorlar hak ediyorlar. ben devlet hastanelerinde çokça karşılaştım, yaklaşık 15 gün önce çapada hiçbir açıklama yapmadan tam iki saat sıra bekleyen ve ayakta durmakta zorlanan 70 yaşında ki teyzeyi (ismini vermiyorum) doktor çocuk azarlamaktan beter azarladı. arkadaşlar sırada sadece on kişi var ve benim bir yakınımda o sırada sadece bir film çekilecekler doktor görevinin başında olmadığı için on kişi tam iki saat bekledik. geldiğinde ise yaşlı teyze artık sabrının son safhasına gelmiş ki film çekilen odaya doğru yürümeye yeltendi sadece ve doktorun şoke eden azarıyla kaşlıştı. ben bu olaya tanık oldum , emin olun o yaşlı teyzenin bir yakını olsaydım o doktoru tıbbi bir müdahaleye gerek kalmadan bırakmazdım. ve eminim benim yaptığımı vicdanı olan herkes yapardı. bir sorun kendinize aynı doktorlar özel hastanelerde neden böyle olaylara karışmıyorlar.
    Cevapla
  • KADIR ejderha 11 yıl önce Şikayet Et
    polis dehşeti 2. olayda dayak yiyen doktor bayandır. 2 bu polisleri ne yapmalı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'