Otobüsler artık suda gidecek!

Adana'nın turizm alanında kalkınması için başlattığı çalışmalar kapsamında büyükşehir belediyesince karada ve suda gidebilen belediye otobüsü satın alınması karara bağlandı.

Otobüsler artık suda gidecek!
Otobüsler artık suda gidecek!
GİRİŞ 14.08.2012 16:45 GÜNCELLEME 14.08.2012 17:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, otobüs alım teklifini pazartesi günü başlayacak olan meclis gündemine koydu. Teklife göre alınacak olan suda gidebilme özelliğine sahip otobüs ile Seyhan ve Çatalan Barajları ile Seyhan Nehri boyunca turların düzenlenmesi hedefleniyor. Otobüs sayesinde Adana'nın doğal su kaynakları ve çevresindeki güzellikler tanıtılmış olunacak.

KENTİN İMAJINI YÜKSELTECEK

Belediye yetkilileri, Adana'nın turizm alanında kalkınması amacıyla başlattığı çalışmaların ışığında kentin turizmini canlandırmayı düşünerek böyle bir kararı aldıklarını ifade ederken belediye meclis üyeleri, suda da gidebilen otobüs alımına sıcak bakmıyor. Bazı meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi'nin borç yükü altında olduğuna dikkat çekerek, "Fiyatı çok yüksek, onun yerine alt yapıya, kent trafiğini rahatlatacak bulvarlara ağırlık vermeliyiz" dedi. Otobüs alımı ile ilgili teklifin meclisten nasıl onaylanacağı merak konusu oldu.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 4
  • hakan157 11 yıl önce Şikayet Et
    göl deniz değil. adana da deniz mi var kardeşim.dalga falan yok gölde.sadece sürat tekleri ile geçen olursa yapay dalga birazcık oluşuyor o kadar.
    Cevapla
  • biyolog 11 yıl önce Şikayet Et
    madem öyle vapur yapın:)). sonuçta otobüs çok konforlu bir ulaşım aracı değil neden illede otobüs yapmışlar anlamadım üstelik yolcu kapasitesi daha az, otobüsün nesinden vazgeçemediniz
    Cevapla
  • büyük afi 11 yıl önce Şikayet Et
    devrilirse. emanet gibi duruyor otobüs bunlar macaristanda nehirde kullanılıyor denizde biraz dalgada fırtınada devrilir suda kaybolur..
    Cevapla
  • Abdullah IŞIK 11 yıl önce Şikayet Et
    hah!!!. şimdi deniz otobüsü oldu işte :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak