Cübbeli Hoca'ya coşkulu karşılama

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Ünlü'nün tahliyesi sırasında çok sayıda seveni Metris Cezaevi'ne akın etti. Ünlü, omuzlarda taşınarak götürüldü.

GİRİŞ 07.12.2012 17:24 GÜNCELLEME 08.12.2012 11:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mahkeme, Ahmet Mahmut Ünlü hakkında şahitlerin dinlenmesinin ardından tahliye kararı verdi. Kararı öğrenen yakınları ve sevenleri, Ünlü'nün tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'ne akın etti. Buradaki resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra Ünlü cezaevinden çıktı. Kararı büyük bir sevinçle karşılayan sevenleri Ünlü'yü omuzlarda taşıdı. Kendisini bekleyenlere teşekkür eden Ünlü, araca binerek cezaevinden ayrıldı.

''Karagümrük Çetesi'' davasında tahliye edilen  ''Cübbeli Ahmet Hoca'' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Metris Cezaevi çıkışında sevenleri tarafından karşılandı.

Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Ünlü, ''Sevenlerimiz çok acı çekti. Bu malum hadise, insanları daha doğru yola iletti. Sevenlerimiz bizimle çile çekti'' dedi.

Ünlü, sevenlerinin kendisine bu süreçte büyük destek verdiğini belirterek, ''Yemediler, içmediler, uyumadılar, on binlerce mektup, yüz binlerce mail gönderdiler. Milyonlarca insan benimle birlikte kahır ve çileye katlandı'' şeklinde konuştu.

-Sevenleri sloganlarla karşıladı-

Ahmet Mahmut Ünlü'nün tahliye edildiği haberini alan sevenleri, cezaevi önünde toplandı. Tekbir getiren kalabalık grup, zaman zaman ''Hocaya sadakat şerefimizdir'' ve ''Hepimiz Cübbeli'yiz'' sloganları attı.

Ünlü'nün cezaevinden çıkışı sırasında izdiham yaşandı. Ünlü bindiği arabadan sevenlerini selamlarken, araç, yola kadar olan 15 metrelik mesafeyi yarım saatte kat edebildi. Aracı Fadıl Akgündüz'ün kullandığı görüldü.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün Beykoz'daki evine gittiği öğrenildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • sadet oğuz 11 yıl önce Şikayet Et
    yeni kahraman. yeni kahraöanımız olurlar kendileri artıkın
    Cevapla
  • serdar 11 yıl önce Şikayet Et
    daha önce verilen söz?. 15-20 gün önce hocamız birdaha hükümet, devlet, asker v.s aleyhinde bişey söylemeyeceğine söz vermişti ve bu konuda bir bildiri yayınlamıştı akabinde beraatini istemişti. tesadüf olamaz .tehlikeli beni korkuttu bu durum ama hayrılı olsun sevindim şükür bu tahliyeye...
    Cevapla
  • resul dege 11 yıl önce Şikayet Et
    elhamdülillah. hak yerini buldu gönlümüz seviçle doldu
    Cevapla
  • mümin 11 yıl önce Şikayet Et
    hocam. hocam cok gecmiş olsun vardır bundada bir hayır. şu aracı kullanan kişi jet fatıl değilmi?yanda ben yanlış gördüm:)))
    Cevapla
  • Mehmet Ali Samaci 11 yıl önce Şikayet Et
    acarkentte yasayan hocamiz, bana biraz ucuk geldi.... cok uzgunum ama bu is bana bira gri geldi??? ne beyaz ne siyah cok gri ; arastirip sorgulamak gerek!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi