En ilginç yılbaşı afişi SP'li gençlerden

Tokat'ta Saadet Partisi(SP) Gençlik Kolları tarafından hazırlanan üzerinde Noel baba resmi bulunan "Siz hiç kurban bayramında, evine koç götüren Hristiyan gördünüz mü?" yazılı afişi dikkat çekti.

En ilginç yılbaşı afişi SP'li gençlerden
En ilginç yılbaşı afişi SP'li gençlerden
GİRİŞ 30.12.2012 12:49 GÜNCELLEME 30.12.2012 12:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SP Tokat İl Gençlik Kolları tarafından kentin farklı yerlerine asılan afişlerde Noel baba figürü ve kurbanlık koyun resmi kullanıldı. SP İl Gençlik Kolları Başkanı Ali İmran Bozdoğan yılbaşı ve noelin Kuran'da ve sünnette olmayan, İslam'a aykırı ve asılsız şeyler olduğunu belirtti.

Topluma mesaj vermek için afişleri hazırlattıklarını belirten Bozdoğan, "Hz. İsa'nın doğum günü kutlanıyor. Bunu yaparken de, İslam'a aykırı birçok şey yapılıyor. Çam kesmek, içki içmek ve dünyayı süslemek. Dinimizde bunların hiçbirisinin yeri yok. Eğer Hz. İsa anılacaksa, dua okunur, dine uygun şeyler yapılır. Yerel olarak ise ilimizde insanlarımızın dini hassasiyetlerinin hiçe sayılarak bazı marketlerin, kasapların Hıristiyan inançları doğrultusunda hindi satışı yapmakta olduğunu, büyük restoranların yılbaşı eğlenceleri düzenlemesini ve mağazaların camlarını ve vitrinlerini süsleyerek yılbaşına özel etkinliklerde bulunmasının konuyu sıradanlaştırarak, insanlarımızı bilerek ya da bilmeyerek itikadı olarak yanlışa sevk etmektedirler. Biraz daha fazla kar edebilme adına yapılan ve tamamen kapitalizmin hilesi olan bu şeylere bulaşan kardeşlerimizi uyarmayı vazife biliyoruz" dedi.

 

YORUMLAR 3
  • hasan sadi oren 11 yıl önce Şikayet Et
    bravo. aynen katiliyorum sizinle beraber oruc tutan kurban kesen hiristiyan var mi?biz millet olarak hiristiyanlarin bayramini onlardan daha cok kutluyoruz nedense?peygaberimiz ne buyurdu?kim ki gayri muslumlerin yaptiklarini yaparsa belki o onlardan olmustur buyurdu.......
    Cevapla
  • ozan a 11 yıl önce Şikayet Et
    yılbaşııııııııııııııı. helal olsun. aslında bırak hindiyi o gün et bile yemem.
    Cevapla
  • Bilal Yımaz 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ediyorum. kardeşlerimin duygularına sonuna kadar katılıyorum.yozlanan insanlarımızın, bir kere daha düşünmelerini tavsiye ediyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'