Murat Sancak'a saldırı anı kamerada

Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak, Kanal24 ekranlarında saldırı anını anlattı.

GİRİŞ 20.08.2015 17:08 GÜNCELLEME 20.08.2015 17:49
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul'da trafik kazası süsü verilerek silahlı saldırı gerçekleştirilen Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak'a Kanal24'te o anları anlattı. Sancak'a gerçekleşen saldırı anı ise an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Suikast girişimine maruz kalan Murat Sancak, silahının tutukluk yaptığını anlatarak, "Her gün rutin olarak aracımı kendim sürerek sabah işe gelirim. Ancak akşam eve geç geldiğim için bu sabah korumam ve şoförüm beni aldı. Ben aracın arka koltuğunda oturuyordum. Trafikte ilerlerken aracımıza çarptılar. Biz rutin bir trafik kazası sandık. Ama araçtan daha inmeden saldırıyı gerçekleştiren 3 kişi silahları ateşlemeye başladı. Ben de silahımı çıkardım ve şarjörü çektim ama silahım tutukluk yaptı. Aracın arka yönüne geçtik. Korumam ve şoförüm de silahlarına sarıldı. 22 kez kurşun ateşlediler. Ama bizi bu saldırılar yıldıramaz" diye konuştu.

İŞTE O SALDIRI ANI:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • retorik 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcular kurşun geçirmez araç sahibiyken ülkenin değer üreten kritik noktasındaki insanların zırhsız sıradan araçlarla seyahat etmesi doğru değildir.
    Cevapla
  • CAN 8 yıl önce Şikayet Et
    kimin canını yaktınızda bu saldırı yapıldı acaba
    Cevapla
  • musa güzel 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslayı bitiren kontrgerilla nizami olmayan harple pkk yi bitirir. hdp leş başkanı elinde gazete ile hedef gösteriyorsa aslında hedefin kendisi olduğunu bilmelidir.
    Cevapla
  • Erhan Ac 8 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Star Medyaya grubuna geçmiş olsun. Doğru haber yapanı dokuz köyde kovarlarmış... umarım kovmaya çalışanlar kısa sürede yakalanır adaletin önüne çıkarılır hesabı sorulur.
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun, Allah yardimcin olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti