İstanbul semaları renklenecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen ve tüm İstanbullular'ın davetli olduğu Uluslararası İstanbul Uçurtma Festivali, 10 Eylül Pazar günü Anadolu Yakası'nda Maltepe Sahili'nde, Migros'un karşısında yapılacak.

İstanbul semaları renklenecek
İstanbul semaları renklenecek
GİRİŞ 04.09.2006 15:13 GÜNCELLEME 04.09.2006 15:13

Özellikle yeni nesilleri uçurtma ile tanıştırmayı amaçlayan Festival'de, 5 bin adet uçurtma, şapka ve şekerlemeler ücretsiz olarak dağıtılacak.

Uluslararası uçurtmacıların özel gösteriler yapacağı Festival'de, ayrıca 'En Güzel Uçurtma' ve 'En İyi Uçan Uçurtma' olmak üzere iki kategoride yarışma düzenlenecek.

Yarışmacılar, saat 10.00 ile 13.00 arasında 5 YTL karşılığında kayıt yaptırabilecek. Her iki kategoride kazanan ilk üç yarışmacıya 1000, 600 ve 300 YTL para ödülü verilecek. Kayıt ücretlerinden elde edilen gelir ise, Omurilik Felçlileri Derneği ve Akülü Tekerlekli Yardım Kampanyası'na bağışlanacak.

Canlı müzik grubu, palyaçolardan oluşan bir bando, yüz boyamacılar, baloncular ve kostüm karakterlerin neşe katacağı Festival'in sunuculuğunu Ziya Kürküt yapacak. Uluslararası İstanbul Uçurtma Festivali'ne, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş' da katılacak.

Yarışmalara daha önceden kayıt yaptırmak isteyenler, Taksim, Bakırköy, Beşiktaş ve Kadıköy'de açılacak merkezlere başvurabilecekleri gibi, 0216 450 07 76 numaralı telefondan, e'pr'dan da bilgi alabilecekler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!