Erkin Koray'dan harita tepkisi

Rock müziğinin güçlü ismi Erkin Koray, ABD'li emekli bir asker tarafından çizilen NATO Savunma Koleji'ndeki bölücü haritaya konserinde tepki gösterdi.

Erkin Koray'dan harita tepkisi
Erkin Koray'dan harita tepkisi
GİRİŞ 01.10.2006 13:18 GÜNCELLEME 01.10.2006 13:18

Rock müziğinin güçlü ismi Erkin Koray, ABD'li emekli bir asker tarafından çizilen NATO Savunma Koleji'ndeki bölücü haritaya konserinde tepki gösterdi. Türkiye'nin Irak ve Lübnan gibi kolay bölünemeyeceğini söyleyen Koray, 'Buraya öyle kolayca giremezsiniz. Girseniz de çıkamazsınız. Bizim kızlarımız da savaşır' sözlerinin ardından 'Kızları da alın askere' şarkısını seslendirdi.


Türkiye'de rock müziğini duayeni olarak bilinen ünlü sanatçı Erkin Koray, Kayseri'de İpeksaray Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği konserde hayranlarıyla buluştu. Yağmur altında gerçekleşen konserde yaklaşık 2 saat, sevenlerinin karşısında kalan Koray, konseri izleyen yaklaşık 5 bin kişiyi coşturdu.

Ünlü sanatçı, konserde, ABD'li emekli bir asker tarafından çizilen ve Türkiye'yi bölünmüş olarak gösteren NATO Savunma Koleji'ndeki haritaya da tepki gösterdi. Konserine 'Kızları da alın askere' isimli şarkısıyla başlayan Erkin Koray, sevilen şarkısını yarıda keserek şöyle konuştu: 'Bugünlerde ortalığa çıkan yeni bir harita var. Türkiye'yi bölünmüş olarak gösteren bir harita bu. Ama ben diyorum ki kızları da alın askere. Bizim kızlarımız da aslan gibi savaşır. Hem o haritayı çizenlere sesleniyorum. Burası Türkiye. Öyle kolay bölemezsiniz. Burası Lübnan ya da Irak değil. Öyle kolayca girip, hiçbir direnişle karşılaşmadan ele geçirebileceğiniz bir yer değil. Bunu iyi bilin.'

Nostaljik parçalarıyla izleyenleri eğlendiren Erkin Koray'ı hayranları da 2 saat boyunca, yağmura rağmen yalnız bırakmadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı