Dua okuyan 'bebek' video

'Allahım, annemi, babamı ve tüm ailemizi birbirimize bağışla. Sağlıklı huzurlu ve mutlu, uzun ömürler ver. Yurdumda ve dünyada tüm insanlar sevgi ve barış içerisinde yaşasın. Amin" diye dua eden bebek büyük ilgi görüyor.

Dua okuyan 'bebek'  video
Dua okuyan 'bebek' video
GİRİŞ 06.10.2006 14:42 GÜNCELLEME 06.10.2006 14:42

İlginç oyuncağın ithalatını ve dağıtımını yapan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alioğlu, şunları söyledi: "Oyuncak bebeğin ses kayıtlarını ve dizaynını biz yaptırdık. Bir stüdyoda yaptığımız ses kaydını Çin'de bulunan oyuncak üreticisi firmaya gönderip bu ilginç oyuncağın üretilmesini sağladık. Bizim gönderdiğimiz dua eden çocuk sesi, oyuncağın elektronik devresine yüklendi. İthal ettiğimiz dua okuyan bebekler büyük ilgi görüyor. Bebeğin dua etmesi, içerisindeki elektronik bir devre ile sağlanıyor. Düğmeye her basıldığında bebek dudaklarını oynatarak dua ediyor."



Oyuncak satıcılarından Muharrem Ankaralı ise diz çökmüş halde dua eden bebeğin, özellikle kız çocukları ve anneler tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

Ankaralı, konuşan bebek satışlarının iyi olduğunu da belirterek "Piyasaya yeni çıkan bebekler iki boy. Büyüğünü 15 YTL'den küçüğünü 9 YTL'den satıyoruz. Ayrıca oyun havasına belini kıvırarak dans eden, değişik şarkıları söyleyen, yaylalar yaylalar diye türkü söyleyen asker görünümlü bebeklerimiz de var" diye




konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB Başkanı Karahan: Aylık fiyat gelişmelerini yakından takip ediyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Özgür Özel'den yeni anayasa açıklaması