Murat Kekili'den iftar çadırında Arapça rock

Samsun'da kurulan Türkiye'nin en büyük iftar çadırında konser veren Murat Kekilli, binlerce hayranıyla buluştu. Kekilli, söylediği Arapça rock ile sevenlerini şaşırttı.

Murat Kekili'den iftar çadırında Arapça rock
Murat Kekili'den iftar çadırında Arapça rock
GİRİŞ 15.10.2006 10:38 GÜNCELLEME 15.10.2006 10:38

Ramazan etkinlikleri kapsamında İlkadım Belediyesi tarafından Sahil Yolu'nda kurulan 11 bin metrekarelik dev iftar çadırında sahne alan Murat Kekilli'yi yaklaşık 3 bin seveni dinledi. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı konsere gelenler tek tek arandı.


Olumsuz olayların önlenmesi amacıyla geniş güvenlik önlemi alan polis, çadır içerisinde sürekli devriye gezdi. Murat Kekilli'yi dinlemek için 5 bin kişilik iftar çadırını dolduran hayranları sanatçının tüm parçalarına eşlik etti. Sürekli Samsun'a ve Samsunlular'a ayrı bir sevgisinin olduğunu söyleyen Kekilli, 'Buraya her gelişim doğum günüm' diyerek sevgisini dile getirdi.


Konserde eski ve yeni şarkılarını seslendiren rock sanatçısı sevenlerini coşturdu. Bas gitar da çalan Kekilli'nin ünlü sanatçıların şarkılarını yabancı dilde seslendirmesi ilgi çekti. Kekilli'nin Arapça şarkıyı rocka uyarlayarak seslendirmesi dikkat çekerken, 'Bazen böyle değişiklikler yapıyorum' dedi.


18 Ekim'de çıkacak kasetinin de müjdesini veren Kekilli, kasetin en çok Samsun'da satılacağına inandığını kaydetti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar