7 kurşun yedi, 24 saatte taburcu oldu

Konya’da vücudunun 7 yerinden kurşunlanarak yaralanan 3 çocuk babası Adem Özbek (34), kaldırıldığı hastaneden 24 saat içinde taburcu edildi. Vücudunda bulunan 6 kurşunla evine giden Özbek, sol omzundaki bir kurşunu da kendisi çıkardı.

7 kurşun yedi, 24 saatte taburcu oldu
7 kurşun yedi, 24 saatte taburcu oldu
GİRİŞ 16.01.2007 13:56 GÜNCELLEME 16.01.2007 13:56
Özgür SARI'nın haberi

Adem Özbek, 3 gün önce aralarında husumet bulunan Murat Yiğit tarafından sokak ortasında kurşunlandı. Özbek’in vucuduna 7 kurşun isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Özbek, çevredeki vatandaşların yardımıyla Kızılay Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Özbek, önce Konya Numune Hastanesi’ne ardından da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede 24 saat kalan Özbek’in vücudunda yumuşak doku travması oluştuğu belirlendi. Doktorlar, kurşunların çıkartılması için yaraların kapanması gerektiğini belirterek, Özbek’i taburcu etti. Özbek, vücudundaki kurşunlardan birini evinde kendisi çıkardı.

Adem Özbek’i kurşunlayarak olay yerinden bir otomobil ile kaçan Murat Yiğit ise polis tarafından yakalandı. İfadesi alınarak adliyeye sevk edilen Yiğit, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Evinde, vücudundaki kurşunlarla yatan Özbek, karara tepki göstererek, “Beni 7 yerimden kurşunladı. Ölümden döndüm. Ancak, beni vuran kişi hastanede kaldığım kadar bile içeri atılmadı. Bu nasıl adalet, anlamak mümkün değil” diyerek tepkisini dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’