Türkiye'yi sarsacak görüntüler

Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'ın Türk bayrağı önünde çekilmiş yeni görüntüleri ortaya çıktı. Jandarmalar zanlıya Türk bayrağı tutturarak kahraman muamelesi yaptı:

Türkiye'yi sarsacak görüntüler
Türkiye'yi sarsacak görüntüler
GİRİŞ 01.02.2007 19:00 GÜNCELLEME 01.02.2007 19:00

Hrant Dink'in katil zanlısının Türk bayrağı önünde çektirilen ve tartışma konusu olan görüntüsünün faili Jandarmalar çıktı.


Samsun Emniyeti'nde çekildiği öne sürülen görüntülerde Samast'ın Türk bayrağı önünde durduğu, daha sonra da elinde Türk bayrağı verildiği görüldü. Görüntülerde jandarma görevlileri üzerinde 'Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez' yazılı Atatürk posterinin önüne yerleştiriliyor. Jandarmadan biri, yazının Atatürk'ün sözünün kadraja girmesi için diğer arkadaşını uyarıyor. Diğeri de Samast'ın saçını düzeltmesini bile istiyor.


TGRT haberde yayınlanan görüntülerin Samsun Otogarı'ndaki Jandarma Karakolu'nda kaydedildiği belirtildi. Askerler, Ogün Samast'a adeta kahraman muamelesi yapıyor.


İşte Türkiye'yi ayağa kaldıracak o görüntüler...





VİDEO GÖRÜNTÜLERİ DE HABER7.COM'DA








Görüntülerin nerede çekildiği konusunda İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen 3 müfettişin Samsun'da araştırmalarını sürdürdüğü kaydedildi.


Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast, İstanbul'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti