Gencebay iddialara isyan etti

İMKB'de hisse senetleri üzerinde manipülasyon yaptığı iddiasıyla ilgili 5 yıl hapsi istenen Orhan Gencebay, iddialara üzüldüğünü söyledi.

Gencebay iddialara isyan etti
Gencebay iddialara isyan etti
GİRİŞ 09.02.2007 21:13 GÜNCELLEME 09.02.2007 21:13

Habertürk'e konuşan Gencebay şunları söyledi : 'Maniplasyonu 6-7 ay önce savcılıkta öğrendik. Bunun ne anlama geldiğini de yine bu sayede öğrendim. Birinin maduriyeti ve birinin rantı olduğuymuş meğer. Allah korusun o anda ölürüm. Bestelerimde de sevgi saygı ve bilgiyi anlattım. Bu olay karşısında şok oldum şaşırdım. Kazayla aldığım borsa kağıtlarım vardı. Böyle bişey olması mümkün değil. Vicdanen bu işin bende karşısındayım. Zaten borsada çokta zarar ettim'.

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ı tanımanın suç olmadığını da belirten sanatçı, 'O benim arkadaşım. Benim bir yanlışım olamaz. Borsa oynayanlar tahtadan oynar.Aracı kuruma şu hisseden şu kadar al dedim. Kimseye zarar vermedim.

Hayretler içerisindeyim. Mehmet Ali Bey'in hissesini de aldım ve sattım. Benim avukatlarım bu bilgilerle bizlerin bu şekilde yargılanmamızı anlamaya çalışıyorlar. Ben mümkün değil diyorum ama hukuk daha iyi bilir. Ben bir yanlış yapmadım. Olumlu neticelenmesini bekmliyorum. Hukukta yanlış olmaz' diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!