Filmden etkilenip intihar etti!

Amasya'da izlediği filmden etkilenen 7 yaşındaki çocuk, oyun oynadığı sırada dizideki intihar sahnesini canlandırırken, boğazına bağladığı iple intihar etti...

Filmden etkilenip intihar etti!
Filmden etkilenip intihar etti!
GİRİŞ 21.04.2007 23:59 GÜNCELLEME 21.04.2007 23:59

Amasya'nın Taşova ilçesinde, bir televizyon kanalında yayınlanan diziden etkilenen 7 yaşındaki M.B. isimli çocuk, arkadaşları ile oyun oynarken dizide gördüğü oyuncu gibi 'kendisini asacağını' söyleyerek, boğazına bağladığı iple intihar etti.


Taşova'da meydana gelen olayda, Yeşilırmak İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi M.B., okul arkadaşlarıyla birlikte 23 Nisan provalarına katıldıktan sonra evine gelip öğle yemeğini yiyerek, arkadaşları ile oyun oynamak için sokağa çıktı.


Mahalleden arkadaşlarıyla oyun oynayan küçük M.B. arkadaşlarına, 'Dizideki oyuncu gibi intihar edeceğim, beni seyredin' diyerek evlerinin yanında bulunan odunluğun tavanına bağlı olan ipi boynuna geçirerek üzerinde bulunduğu merdivenden atladı.


Arkadaşlarının gözü önünde can veren küçük M.B., çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırıldı.


Ancak M.B., kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından küçük M.B'nin babası S.B. ve annesi S.B., sinir krizleri geçirdi. M.B'nin dedesi F.B., olayın yaşandığı yeri göstererek, 'Televizyonda izlediği gibi rol yaparken salıncak için kurulan ipi merdivene çıkarak boynuna bağlayıp ayaklarını bıraktı, 'Ben film yaptım' dedi ve hayatını kaybetti. Bu filmlerin kaldırılmasını istiyoruz. Biz yandık, başkaları yanmasın' dedi.


Çocuğunu kaybeden baba S.B., 'Başka çocuklara olmasın. Başka analar ve babalar böyle bir acıyı yaşamasınlar. Evlat acısı çok zor bir acı' diye konuştu.


Küçük M.B'nin bedeni, Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Taşova şehir mezarlığına defnedildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış