Tuncel'den müdüre kadın servisi

Dink cinayeti zanlılarından Erhan Tuncel'in arkadaşıyla yaptığı ilginç diyalog polis dinlemesine takıldı. Emniyet müdürüne kadın servisi yapan Erhan Tuncel'in dosyadaki dinleme kayıtları:

Tuncel'den müdüre kadın servisi
Tuncel'den müdüre kadın servisi
GİRİŞ 11.05.2007 09:34 GÜNCELLEME 11.05.2007 09:34
Kemal GÖKTAŞ'ın haberi

HRANT Dink cinayetiyle ilgili soruşturmada mahkemeye verilen dava dosyasında, 6 kişinin yaralandığı McDonald’s’ın bombalanması eyleminin önceden ihbar edildiği ortaya çıktı. Dosyada ayrıca Dink cinayetinden önce Trabzon Emniyeti, Yasin Hayal ve Erhan Tuncel’e ait 6 bin 250 telefon görüşmesini kayda almış, ancak bunlardan sadece 63’ünü savcılığa gönderilmiş.

Mcdonald’s skandalı...
Dink dosyasında McDonald’s’ın bombalanmasından sonra yaşanan adli skandal da ortaya çıktı. Trabzon Emniyeti’nin ve Başsavcılığı’nın sadece Yasin Hayal’i sanık olarak gösteren soruşturma ve davasına karşılık, Dink cinayetinden sonra basında çıkan haberler üzerine bu olayı da soruşturan İstanbul Başsavcılığı, bombayı Erhan Tuncel’in yaptığını ve olayda Hayal ile birlikte olduğunu ortaya çıkardı. İddianamede ayrıca Hayal’i bu olaydan sonra saklayan kişilere de yer verildi ve haklarında dava açıldı.

Savcılığın talimat yazısı
Dosyada McDonald’s olayıyla ilgili çok çarpıcı bir tespit de yer aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın polise yazdığı 20 Şubat 2007 tarihli talimat yazısında şu bilgiler yer aldı: “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımız’ca edinilen bilgilerde şüphelilerden Ahmet İskender’in 2004 yılındaki Trabzon McDonald’s’ın bombalanmasından önce olaydan haberdar olduğu ve eylemden 10 gün kadar önce telefonla polise ’3-4 gün sonra bombalama olayı olacak’ diye ihbarda bulunduğu ve bu ihbarı kardeşi Muhammet İskender’in de olayda yer almasından korkarak yaptığı şeklinde bilgilerin bulunduğu...”

Bu iddianın sorulduğu Muhammet İskender ise ağabeyinin ihbarından haberi olmadığını ve bombalama olayına karışmadığını söyledi. İhbara rağmen bomba atılmasının önlenmemiş olması ihtimali Dink cinayetiyle başlayan skandalları yeni bir boyuta taşıdı.

‘Telekulak’a takılan görüşme...
Erhan Tuncel’den müdüre “kadın servisi”
Dosyadaki dinleme kayıtlarında Erhan Tuncel ile arkadaşı S.A. arasında şu ilginç diyalog geçiyor:

...

E.T: Ortak o gün gönderdiğim karı yok muydu?

S.A: Kime?

E.T: Müdür için gönderdim ha...

S.A: He he..

E.T: O karının yalnız bir şartı var. diyo müdürü kundağa sararım öyle emziririm.

S.A: Allahını seversen!

E.T: Yoksa kabul etmiyi. Diy ki elleri ayakları bağlı olacak, kucağıma alacak, kabul etmiyi.

S.A: Heee..

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar