Morluklara basur kremi!

Ünlüler güzelleşmek için akla hayale gelmeyecek yöntemler uyguluyorlar. Sunucu Ebru Akel, Manken Çağla Şikel ve Şenay Akay gözaltı morluk ve şişlerini bakın nasıl yok ediyorlar:

Morluklara basur kremi!
Morluklara basur kremi!
GİRİŞ 18.05.2007 07:54 GÜNCELLEME 18.05.2007 07:54

Engin Aytaç'ın haberi


Her gün ekranlarda görmeye alıştığımız ünlü simalar güzelliklerinin sırlarını anlattı. Ünlülerden kimi güzel görünmek için kum torbası dövüyor, kimi hemoroit kremi sürüyor, kimi de keçi boynuzu reçetesi uyguluyor

Podyumların başarılı mankeni Çağla Şikel, en çok saçına dikkat ediyor. Evde özel olarak saçına bakım yaptığını söyleyen Şikel, haftada bir kez de kuaförüne giderek bakım yaptırıyor. Her gün düzenli olarak 1,5 litre su içen Şikel, her gün spor yapıyor. Şikel zayıf olmasının sırrının ise bol bol meyve sebze yemek olduğunu söyledi.

KUNG-FU’YLA FORMDA

Son dönemde başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Aslı Tandoğan ise formunu Kung-Fu yaparak koruyor. Her gün en az üç saat Kung-fu yaptığını söyleyen menekşe gözlü oyuncu, stresini ise kum torbasına vurarak atıyor. Sahnelerin güçlü seslerinden Seda Sayan ise güzellik sırlarını şöyle sıraladı; 'Doğal güzellikten yanayım. Bunun için düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Her gün düzenli olarak spor yapıyorum.”

MORLUKLARA BASUR KREMİ

Pürüzsüz bir cilde sahip olan sunucu Ebru Akel ise gözaltında oluşan şişlik ve morlukları gidermek için hemoroit (basur kremi) kullandığını söyledi. Akel, bu kremi, kullananlar arasında Çağla Şikel, Şenay Akay ve Özlem Yıldız gibi ünlü simaların olduğunu da sözlerine ekledi. Tuğba Özay'ın güzellik sırrı ise keçi boynuzu pekmezi, nar suyu ve çikolatada gizli.


(Bugün)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL
Rusya'da çarpıcı anlar! İki komutan Rusya Devlet Başkanı Putin'i selamlamadı