Bilderberg'e kimler katılacak?

32 yıl sonra İstanbul'da yapılacak Bilderberg Toplantısı'nda 'İran ve Enerji Politikaları' masaya yatırılacak.

Bilderberg'e kimler katılacak?
Bilderberg'e kimler katılacak?
GİRİŞ 29.05.2007 06:54 GÜNCELLEME 29.05.2007 06:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

31 Mayıs - 3 Haziran 2007 tarihleri arasında Ritz Carlton Otel'de yapılacağı öne sürülen toplantıda, Türkiye'den Mustafa Koç'un yanı sıra, Ekonomiden Sorumlu Devlet eski Bakanı Kemal Derviş, Yeni Şafak Yazarı Fehmi Koru, AKP Milletvekili Egemen Bağış, Dışişleri eski Bakanı, CHP eski Genel Başkanı ve NATO'nun Afganistan eski Temsilcisi Hikmet Çetin de yer alacak.

BİLDERBERG NEDİR?

Bilderberg, CFR ve öteki örgütlerin Avrupa ayağını ve etkinliğini teşkil etmek için Hollanda’da Oosterbeek şehrinde 1954’te kuruldu. Dünyanın yönetimi ve küreselleşme konusunda her yıl farklı ülkelerde yapılan toplantılara Batı dünyasının siyasi ve ekonomik elitleri katılıyor. Toplantılar özel ortamlarda yapılırken katılanlar konuşulanlar hakkında bilgi veremiyor.

Yeni Dünya Düzeni’nin küresel kolu olan Bilderberg, 32 yıl aradan sonra yeniden Türkiye’de toplanıyor. Türkiye’de, 18–20 Eylül 1959’da İstanbul Yeşilköy’de ve 25–27 Nisan 1975’te Çeşme’de Hotel Altın Yunus’ta yapılan toplantıların ardından 31 Mayıs–3 Haziran arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Türkiye ve dünyadan önemli isimlerin davet edildiği Bilderberg’de gündemin İran’a olası operasyon, enerji politikaları ve Türkiye’nin AB süreci olacağı ifade ediliyor.


www.gercekgundem.com

YORUMLAR 1
  • new adress reaaly 16 yıl önce Şikayet Et
    Bilderberg Olmali !... B newadressreaaly (01.06.2007) : ..evet dunya insanlarinin da gerek yonetimlerinde,gerekse gelisimlerinde ERK INSANLARIN ; ” yonlendirici” olmalari gayet DOGAL..ve ustelik ”GEREKLI” de..yoksa dunya ; sanirim her birey tarafindan alinan ; ”ayri ve cok farkli kararlarla” su an dek coktan ‘’sonen bır yıldız” olabilirdi..evrende sonen bir yildiz…
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak