Sezer affetti, dağda öldürüldü

Cumhurbaşkanı Sezer'in affettiği yasa dışı TKPML mensubu terörist, Tuncel'nin Çemişgezek ilçesi kırsal alanında güvenlik kuvvetleriyle girdiği çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Sezer affetti, dağda öldürüldü
Sezer affetti, dağda öldürüldü
GİRİŞ 30.05.2007 13:00 GÜNCELLEME 30.05.2007 13:00

Teröristin cenazesi, kimlik tespiti için Elazığ'da bekletiliyor.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi Paşacık kırsal alanında güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilen 2 teröristen birinin, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in affetiği M.P (Mahmut Polat) olduğu ortaya çıktı. Elazığ'a getirilerek, Fırat Tıp Merkezi'nde kimlik tespiti ve otopsi yapılmak üzere bekletilen M.P.'nin Sivas doğumlu olduğu öğrenildi.

Bu arada, M.P.'nin yakınları morg önünde beklerken, savcının DNA tespiti sonrası cesedi aileye teslim edeceği öğrenildi. Öte yandan, çatışmada ölü olarak ele geçirilen H.U.'nun (Hasan Uğur) cenazesinin ise ailesine teslim edilerek Tunceli'ye gönderildiği öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail basını "Dünyada bir ilk" diyerek duyurdu! Türkiye’nin savaş makinesi hazır
İstanbul'da metro çıkışında dehşet! Skandal mesajlar ortaya çıktı