Artık o silahlarla ilgili haber yasak

Bingöl Genç Sulh Ceza Mahkemesi, PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu devrilen ve içinde silah olduğu iddia edilen konteynerlerle ilgili haber yapılmasını yasakladı.

Artık o silahlarla ilgili haber yasak
Artık o silahlarla ilgili haber yasak
GİRİŞ 03.06.2007 19:00 GÜNCELLEME 03.06.2007 19:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, Genç Sulh Ceza Mahkemesi'nin, savcılığın isteği üzerine, 25 Mayıs'ta meydana gelen olayla ilgili haber yapılmasını yasakladığı, kararın "milli güvenlik ve kamu güvenliğinin korunması" amacıyla alındığı bildirildi. Açıklamaya göre, karar metninde şöyle denildi:

"Tatvan-Elazığ yük treninin devrilen vagonlarında ele geçirilen ve soruşturma kapsamına alınan bir kısım malzemeler hakkında Anayasa'nın 28., Basın Kanunu'nun 3. ve 25., TCK'nin 285. ile 286. maddeleri dikkate alınarak kamu düzeni, soruşturmanın gizliliği ve yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması bakımından soruşturma kapsamında tüm ulusal ve yerel yayın yapan televizyon bölgesel ve yerel yayın ve dağıtım yapan gazeteler ve dergilerde soruşturma kapsamındaki olay ve ele geçen malzemelere ilişkin olan her türlü bilgi, belge ve görüntünün yayınlanmasının yasaklamasına karar verilmiştir."

AA

YORUMLAR 15
  • ahmet güney 16 yıl önce Şikayet Et
    zaten... bu zulüm ülkesinden başka ne beklenebilinir ki!!!!!!!
    Cevapla
  • isyanım var 16 yıl önce Şikayet Et
    derin karanlık. valla bu ülkede hiç bişeyden haberimiz yok oy ver vergi ver horlan başka işe yaramıyoruz
    Cevapla
  • ibrahim köşkeroğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    acaba. u iş epkk diyorlar ama bunun arkasın da kurtlar vadisimi var ne yada bu yem olarak atılıpta başka yerden dah fazlasımı kacırıldı nerede dış işlerinin gülü dış işlerinde böyle ise cumhur olunca nasıl olur belli olmaz atı alan üsküdarı geçmiş bunlarda yayın yasağı getiriyor gün Büyük Birlik günü:!!!!
    Cevapla
  • Ramazan Sezgin 16 yıl önce Şikayet Et
    Anlayan beri gelsin. Ben bu işten hiç bir şey anlamadım. Sizce konu şu olabilirmi, bu silahları devletimiz Türkmenlere gönderiyordu fakat bu işin farkına varan Abd bombalama işini pkk\'ya vardi. Çünkü sözüm ona müttefikiz ya kendi yapsa ayıp olurdu..
    Cevapla
  • atakan güngör 16 yıl önce Şikayet Et
    zaten doğrusu bu. geç bile oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?