Hangi sandıkta oy kullanacaksınız?

YSK'nın internet sitesinde belirtilen alana TC kimlik numaralarını girerek nerede oy kullanacaklarını öğrenebilirsin. Hangi sandıkta oy kullanacağınıza bakmak için tıklayınız!

Hangi sandıkta oy kullanacaksınız?
Hangi sandıkta oy kullanacaksınız?
GİRİŞ 04.06.2007 12:43 GÜNCELLEME 04.06.2007 12:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oluşturulan 'Bilgisayar Destekli Seçmen Kütüğü Sistemi (SEÇSİS)' ile Türkiye genelindeki seçmenleri bilgisayar ortamına kaydeden YSK, internet sitesi aracılığıyla da vatandaşların muhtarlıklara gitmeden de bilgilerini kontrol edebilmelerini sağlıyor.

Seçmen bilgilerini, belirlenen süre içinde muhtarlıkların yanı sıra YSK'NIN İNTERNET SİTESİNDEN KONTROL edilebilen vatandaşlar, nerede oy kullanacaklarını da aynı siteden görebilecek.

YSK internet sitesindeki 'Nerede oy kullanacağım' yazılı bölüme girilerek, TC kimlik numarasının yazılması halinde, kişinin adı, soyadı, anne, baba adı, adresinin yanı sıra oy vereceği yer ve oy vereceği sandık numarası görülebiliyor.


NOT: YSK'nın sitesinde zaman zaman yoğunluk nedeniyle tıkanma yaşanabiliyor. Sayfanın açılmaması durumunda yeniden deneyiniz!

YORUMLAR 4
  • mesut sarı 16 yıl önce Şikayet Et
    tc no. tc no su olmayanın ne yapması gerekiyor?oy kullanamazmı?
    Cevapla
  • emingezgin 16 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisayar farkı. Her iki yorumcuda giriş yapamamış ama ben belki 7-8 defadır giriyorum bir sorunum yok iyi bir çalışma teşekkürler.
    Cevapla
  • samed yıldız 16 yıl önce Şikayet Et
    çalışmak lazım.... nedense youtube gibi bir siteye dakikada 100 milyon kez tıklanmasına karşın ufacık bir yoğunluk olmuyor.Pes Canım Türkiyem pesss.
    Cevapla
  • seydi şimşek 16 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı. bir devlet klasiği daha... telekom sadece vatandaşa değil devletede kazık atıyor. sayfa açılmıyor. acaba türkiyede yaşamak bu kadar zorlaşmalı mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı