Bakırköy'de patlama: 14 kişi yaralı

Bakırköy'de bir mağaza önünde patlama oldu. Ebuziya Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana gelen patlamada, ilk bilgilere göre 14 kişi yaralandı.

Bakırköy'de patlama: 14 kişi yaralı
Bakırköy'de patlama: 14 kişi yaralı
GİRİŞ 10.06.2007 15:41 GÜNCELLEME 10.06.2007 15:41
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Bakırköy'de bir mağaza önünde patlama oldu.

Ebuziya Caddesi ile İstanbul Caddesi'nin kesiştiği yerde saat 15.30 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetinden çevredeki, işyerlerinin camları kırıldı. Bu sırada yaralananlar oldu.

Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nden Fatoş Aslan, hastanelerine biri ağır olmak üzere 10 yaralının geldiğini söyledi. 9 kişinin ayakta tedavi edilmekte olduğunu belirten Fatoş Aslan, bir kişinin ise kafa travması sonucu durumunun ağır olduğunu söyledi.



14 KİŞİ YARALI OLARAK HASTANELERE KALDIRILDI

Bakırköy'de meydana gelen patlamanın ardından çevredeki hastanelere 14 yaralı kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, Ebuziya Caddesi'nin girişindeki bir bankın altına yerleştirilen bomba, saat 15.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı.


Patlamanın ardından olay yerine gelen ambulanslarca Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Acıbadem Hastanesi'ne 14 yaralı ulaştırıldı. Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda iş yerinin camlarının kırıldığı görüldü.


Çevrede gerekli önlemleri alarak inceleme yapan polis, patlamaya ses bombasının neden olduğunu belirledi. Olayla ilgili başlatılan çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR 49
  • abdullah uyan 16 yıl önce Şikayet Et
    lanet olsun. böyle şeyleri yapan terör örgütlerine lanet olsun diyorum.allah belalarını versin öylelerinin.onların da kardeşleri,babaları anneleri yokmu ki böyle yapıyorlar.e diyelim allah belalarını versin...
    Cevapla
  • haluk tarım 16 yıl önce Şikayet Et
    Mirza\'ya. Mirza kardes; Diyelimki evin 4 bir yanını dışardan gelen böcekler sardı.Sen her gelen böcekle baş etmeye kalkarsan,bunun sonu gelmez.Gidersin akıllıca yuvası nerdeyse oraya at zehirini kurtul bu dertten... Umarım anlamışındır.Kim sevdalı Kim sevdasız
    Cevapla
  • ENGİN EROĞLU 16 yıl önce Şikayet Et
    Neyin pesindesınız sizzz !!!!!!!. Sayın arkadaslarım hala bu patlamada esi dostu arkadası yaralanan ve hala ne acıdırkı pkk nın kendılerını savundugunu ınanan pkk yandasları var .hala anlamıs degılız hala anlamsız bı seylerın pesındeyız. ve bunu ustune basa basa soyluyorum icten ice vuruluyoruz.adamın abısı sehıt olmus adamın mantıgı degısmıyor sanmayın degıstıgını hala pkk degıl sanki sılah arkadası vurmus.boyle bı mantıgı sılmedıgımız kı sılemeyız bı durumdan sıyrılmadıgımız sure zayfından cok daha bırlık ve butunlük hayelleri kurarız
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    kuzey ıraq\'a girme sevdalıları.. arkadaşım kuzey ıraqa gitmek istiyorsnız atlayın gidin. farkındamısınız bilmiyorum ama patlayan bomba istanbulda patlamış erbilde veya kerkükte değil. siz ıraqa girmek için bahane arıyorsanız kendi evlatlarınızı gönderin oraya.. burada klavye kahramanlığı yapmayın. şu ana kadar kuzey ıraqta kimse kalmışmıdır sanıyorsunuz ? bunu bile bile oraya gireceğim demek başka amaca hizmet etmiyor mu ? ülkedeki terör bu şekilde durmaz. 25 senedir böyle denedik durmadı bunu göremiyormusunuz ?
    Cevapla
  • Kafkas yalı 16 yıl önce Şikayet Et
    . Ordu K.Irak a girip orada yuvalarında yok etmeliyiz, yoksa teröristler geliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak