Kasap tezgahında sünnet

Sakarya'nın Geyve ilçesinde belediye tarafından düzenlenen sünnet şöleninde skandal. 38 çocuk kurulan yataklarda sünnet edildi, yatak yetmeyince Türk işi çözüm bulundu.

Kasap tezgahında sünnet
Kasap tezgahında sünnet
GİRİŞ 19.06.2007 08:52 GÜNCELLEME 19.06.2007 08:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geyve Belediyesi'nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde 12 çocuğun kasap dükkânında sünnet edilmesi şok etkisi yarattı. Kaymakamlık olayla ilgili soruşturma başlattı..

Sakarya'nın Geyve ilçesinde belediye tarafından yardıma muhtaç ailelerin çocukları için düzenlenen sünnet şöleni skandala dönüştü. 38 çocuk pazaryerine kurulan yataklarda sünnet edildi, ancak yatak yetmeyince geri kalan 12 çocuğun sünneti pazaryerindeki kasabın tezgahında yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Kır, kendilerine iftira atıldığını öne sürerken, Geyve Kaymakamlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

AİLELER TEPKİ GÖSTERDİ
Geyve Belediye Başkanlığı pazar günü ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için toplu sünnet şöleni düzenledi. Sünnet için belediyeye, ilçeye bağlı köylerden 50 yardıma muhtaç aile başvuruda bulundu. İlçe merkezinde bulunan katlı pazaryerindeki patates-soğan satan dükkanda yataklar kuruldu. Yataklar yetmeyince 50 çocuktan 12'si Uysal Kasabı'na götürüldü. Camekanında 'Et, But, Kanat, Göğüs, Ciğer' yazan kasap dükkanına sünnet kıyafetleriyle birlikte getirilen çocuklar, buradaki tezgaha yatırılarak sünnetçi tarafından sünnet edildi. Kasaba getirilen çocuklar neye uğradıklarını şaşırıp ağlamaya başlarken, 38 çocuk da patates-soğan dükkanında sünnet oldu. Bu duruma bazı anne babalar tepki gösterdi. Ailelerin tepkisine rağmen sünnet devam ederken; bir yandan da bir ilahi grubu ilahiler söyledi.


BELEDİYE BAŞKANI: İFTİRA
Basın mensupları tarafından görüntülenen olayın iftira olduğunu öne süren Geyve Belediyesi Başkanı MHP'li Mehmet Kır ise, '50 çocuğumuz mütehassıs sağlık memurları, teknisyenleri tarafından hijyen şartları içerisinde sünnet ettirildi. Tek şikayet yoktur, sağlık durumları çok iyi. Kasapta kesim olayı iftiradır. Bu bir komplodur' dedi. Olayla ilgili Geyve Kaymakamlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Geyve Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, 'Bu sünnet şöleniyle ilgili sağlık elemanı talebinde bulunulmadı. Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bizden destek isteselerdi gerekeni yapardık' dedi.

YORUMLAR 5
  • baykara ayyıldız 16 yıl önce Şikayet Et
    . belediye mhp li yaa..buldunuz aman ha iyi yüklenin..iyi saldırın.tam da seçim zamanı.malum malzeme de lazım.iyi değerlendirin,sakın kaçırmayın..zihniyetinizi biliyoruzzzzz..akp belediyesi olsa tık yok.bu habere kadar akp li belediyelerde neler var neler .....yazmazsınız..
    Cevapla
  • EMİN TATLI 16 yıl önce Şikayet Et
    Normaldir. Burası Türkiye, oluyor böyle...
    Cevapla
  • murat temraz urlu 16 yıl önce Şikayet Et
    sağlık kuralları. Toplu sünnetlerde sağlık kuralları hiçe sayıldığı için hepatit ve benzer hastalıklar çok görülür. Dikkat..
    Cevapla
  • mehdi kartal 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede herşey olabilir!!!. Şimdi merak ettim acaba satır falan mı kullanılmış bu iş için?:) yaw arkadaş sağda solda bir sedye medye yok mu? hadi yoksa bahçe de bank mankta mı yok? bu nasıl iş, bu nasıl mantık? o çocuklar hayatları boyunca kasaplara düşman olurlar sonra(!):) Düşünsenize çocukların hepsi artık vejeteryan olmuştur(!(:)
    Cevapla
  • Adnan Seven 16 yıl önce Şikayet Et
    MHP li başkan haklı. MHPli başkanımız tasarruf olsun diye öyle düşünmüş olabilir. Ne de olsa kurt sütü içmişiz koçlar gibi kasapta kestiririz nolcak? Bize birşey olmaz. Önemli olan racona ters düşmeyelim. Annadın mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak