'Dereli FB maçına çıkarsa tokatlarım'

FB Başkanı Yıldırım'dan hakem Selçuk Dereli'ye ilginç tavır. Kupada Beşiktaş maçını yöneten Dereli için Yıldırım'ın bu sözleri, TFF'nin Mali Kurulu'nda söylediği bugün iddia edildi...

'Dereli FB maçına çıkarsa tokatlarım'
'Dereli FB maçına çıkarsa tokatlarım'
GİRİŞ 29.06.2007 09:45 GÜNCELLEME 29.06.2007 09:45
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış
Dereli'yi tokatlarım !

Diyarbakır eski başkanı Adnan Öktüren’e bunları söyleyen Yıldırım, federasyona ve kurullarına tepkisini çok sertçe dile getirdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldrım’dan, hakem Selçuk Dereli’ye müthiş tavır: “Eğer onu bizim maçlara verirlerse sahaya iner, onu tokatlarım.” F.Bahçe’nin son olarak geçen sezon Beşiktaş’la oynadığı FORTİS Türkiye Kupası yarı final maçını yöneten ve sarı-lacivertlilerin elenmesinin baş sorumlusu olarak gösterilen Dereli ile mahkemelik olan Aziz Yıldırım, bu sözleri, 26 Haziran Salı günü Ankara Sheraton Oteli’nde yapılan Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu’nda söyledi.

ÖNCE SALONDA GERİLDİ
Şimdi salı gününe ve Yıldırım’ın çevresindekileri şaşırtan sözlerine dönelim... Mali Genel Kurul’da, Divan Başkanı Ata Aksu’nun, Kulüpler Birliği’nin başını çektiği, 75 imzalı ’seçim’ maddesinin gündeme alınmamasını açıklaması üzerine kongre salonunda bulunan Aziz Yıldırım oturduğu yerden “Neden bu önergeyi gündeme almıyorsunuz. Almanız gerekir” dedi. Aksu ise “Sayın başkan, konuşmak istiyorsanız kürsüye buyurun, size söz vereyim” karşılığını verdi.

ETRAFINDAKİLER ŞAŞIRDI
Otorduğu yerden kalkan Yıldırım, kürsüye gitmek yerine salonun dışına çıkıp lobide tanıdıklarıyla konuşmaya başladı ve duruma tepkisini dile getirdi; “Böyle şey olur mu? Bu federasyon devam edecek, benim maçımı katleden Selçuk Dereli’yi yine benim maçıma verecek.” Yıldırım’ın yanında bulunan Diyarbakırspor eski başkanı Adnan Öktüren bu sözlere karşılık “Başkan, hakem ne yapacak, çıkar maçı yönetir” deyince Yıldırım’ın tepkisi sert oldu: “Dereli bundan sonra bizim maçlara verilirse ben de sahaya iner tokatlarım.” Çevredekiler şaşkınlık yaşarken, Öktüren ortalığı yumuşatmaya çalıştı: “Olur mu öyle şey sayın başkan? Bizim amacımız Türk futbolunun iyi yolda olması...”

YORUMLAR 33
  • mehmet şirin 16 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım haklı ya... O ne biçim maç yönetmişti.. Hep de Feneremi denk geliyor bu dereli anlayamadım gitti..
    Cevapla
  • özgür german 16 yıl önce Şikayet Et
    . biraz daha yalayın dereliyi,kupa versin amcanız size..objektif olun kardeşim fenerbahçe maçı yönetemez bu adam,tam görev adamıdır.
    Cevapla
  • yusufkaan 16 yıl önce Şikayet Et
    . ya bu haberi burada yazman yada yazdıklarımızda yayınlan tokatlama işini yapabilmen için adamda koca motor olması lazım oysaki sendeki fındık motor fındık moror olduğunuda önceki kıvırtmalarından biliyoruz yapacan işin başına gec yeter daha düş sporun yakasındannnn
    Cevapla
  • ibrahim akif 16 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım Haklı. Ama bu şekilde asla konuşmaz... Ama tokatlarsa da fena olmaz!
    Cevapla
  • Mehmet Ali Gezici 16 yıl önce Şikayet Et
    Dereli kimin adamı. Trabzon-fenerbahçe ve fenerbahçe-galatasaray maçlarını kim yönetti. Pozisyonları söylemiyorum bile. O maçlarda iyiydi şimdi kötü oldu. Buna işine gelince sev işine gelmeyince tokatla derler. Yani fenerbahçelileri kınamayın, hakkaten kendilerine haksızlık yapıldığını zannediyolar, çünkü böyle bişey hiç başlarına gelmemiş,hep onlar kayırılmış. Ağlayan Efsane:)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle