Yüce Divan'da karar seçim sonuna

Yüce Divan’da yargılanan Eski Enerji Bakanları Cumhur Ersümer ve Zeki Çakan’ın bugün yapılan ve karar beklenen duruşması 27 Temmuz’a ertelendi.

Yüce Divan'da karar seçim sonuna
Yüce Divan'da karar seçim sonuna
GİRİŞ 29.06.2007 10:53 GÜNCELLEME 29.06.2007 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mahkeme Başkanı, dosyanın kapsamı gözetilerek, incelemenin devamına karar verdi.

Bu arada Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Haşim Kılıç, mahkeme çıkışında Anayasa değişikliği paketinin iptaliyle ilgili başvuruların ne zaman görüşeceğiyle ilgili sorulara, “Raportör raporunu henüz sunmadı. Bugün sunduğu taktirde önümüzdeki hafta gündeme alırız” diye yanıt verdi.


(ANKA)

YORUMLAR 4
  • kadir koyuturk 16 yıl önce Şikayet Et
    zaman asimi. hukumetlerde gorev almis kac kisi yargilamalar sonunda ceza aldi benin animsadigim belkide hic acik delilleriyle ortada olan konular uzadikca uzatilir sonunda iki karara varilir ya zaman asimi yada takipsizlik bu davanin da gidisati o yonde.ALLAH hakkimizda hayirli olani versin.cagdas demokrasilerde alinan yanlis kararlar derneklerin tepki gostermesiyle veya protesto yuruyusleriyle dogruya yonlendirilir bizde demokrasi olmadigi icin yapanin yanina kar kalir.
    Cevapla
  • idris vural 16 yıl önce Şikayet Et
    idris vural dan. ersümer ve zeki çakan ben bu ve bunun gibi adamları gördükc kan teme çıkıyor neden? çünkü devlet malına zarar verdikleri için devlet o parayı zavallı isportacılardan topluyor not:süleymancıları kınıyorum niçin zeki çakanın ve din düşmanlarının peşlerinde kuyruk oldukları için.
    Cevapla
  • Haşim NANO 16 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi. Seçimden sonraya bırakın belki ağa babaları gelip kurtarır. Düşenin halinden düşenler gel gör şu halimi bir teselli ver. :))
    Cevapla
  • Seber Han 16 yıl önce Şikayet Et
    Bir fakulte kurulsa, uc kagit uzerine. bizim hakimlerimiz direk ogretim uyesi olur. Simdi niye erteledin 26 temmuza? Bekliyor belki bunlarin eski partileri meclise girerse onlari incitmis olmayim??? Veya bunlar hakkinda verecegim karar partilerinin secimdeki oy oranlarini etkilemesin ????? Bilin ki adalet mutlaka yerini bulacak. Ama sizin elinizden degil. Mutlak adaletli sizide insaallah adil yargilayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!