Akarsu'nun cenazesi İstanbul'da

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun cenazesi İstanbul'a getirildi.

Akarsu'nun cenazesi İstanbul'da
Akarsu'nun cenazesi İstanbul'da
GİRİŞ 05.07.2007 07:38 GÜNCELLEME 05.07.2007 07:38
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Katıldığı müzik yarışmasından sonra iyi bir başarı grafiği yakalayan Barış Akarsu, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasından sonra Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 29. doğum gününü kutlamak üzere, arkadaşlarının beklediği otele doğru 2 bayan arkadaşı ile birlikte yola çıkan Akarsu'nun içinde bulunduğu özel otomobil, meşrubat yüklü kamyonla çarpıştı. Olayda araçta bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman isimli bayanlar hayatını kaybederken, Barış Akarsu ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.


29 Haziran tarihinden buyana hastanede ölüm-kalım mücadelesi veren Akarsu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, dün gece 23.10 sıralarında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun cenazesi Özel Bodrum Hastanesi'nden alınarak, havayolu ile İstanbul'a getirildi. Saat 05.00 sıralarında THY'nin tarifeli uçağı ile Bodrum'dan ayrılan cenaze, 06.00'da Atatürk Havalimanı'nda bulunan THY Kargo bölümüne getirildi.


Ölümü ile sevenlerini yasa boğan Barış Akarsu'nun cenazesini Yüksel
Aytuğ, Mehmet Sayhan ve arkadaşları karşıladı. Kargodan alınan cenaze, nakil aracına bindirilerek, memleketi Amasra'ya gönderildi. Cenazeyi teslim alan Yüksel Aytuğ; 'Şu an sözün bittiği yer. Çok önemli bir sanatçı adayımızı kaybettik. Genç bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz' dedi. Barış Akarsu'nun ailesi de minibüsle havalimanından ayrıldı.

YORUMLAR 30
  • sevdiye alabaş 16 yıl önce Şikayet Et
    sanki siz cennetliksiniz de_?_. Neden yazdığım yazı yayınlanmadı ama yayınlanıncaya kadar yazıcam.Barış\'ın nasıl bi insan olduğunu bilmeden arkasından atıp tutan buraya yazan insanlar cennetlik olduklarını mı biliyolar da konuşuyolar.Madem siz o kadar müslümansınız bu siteye yazı yazıp vakit harcıcanıza gidin namaz kılıp kuran okuyun.ALLAH\'tan başka kimse kulunu bilemez tamam mı?Barış 5 gün can çekişti nerden biliyosunuz belkide bu bütün günahlarının kefareti olucak?Bence herkes ona buna laf dicene kendine baksın önce.KENDİNE BAKSIN......
    Cevapla
  • İSRA GÜN 16 yıl önce Şikayet Et
    . seni çok ii anlıyorum esin.Aynı acı nihayetinde yaşanan.Vİcdan sahibi herkes te olduğu gibi.Benim Barış\'ım güzel gözlü meleğim bu yorumları yapanlardan çok daha insandı.En azından kendisine yapılan bu çirkin davranışları o yapmazdı.Ve çok haklısın rahat bıraksınlar meleğimizi rahat uyusun.Ondan Fatiha esirgeyen vicdan fakirleri sussun yeter.Bizim dualarımız umarım yeter ona...
    Cevapla
  • esin tekol 16 yıl önce Şikayet Et
    İNSANLAR çoğalmış bu sitede... arkadaşlar hakkaten tşk ederim hepinize..kaç gündür burdaki kendini bilmezlere anlatmaya çalışıyorum Barışımın da bi insan evladı olduunu..rahat bırakın artık da huzuruna kavuşsun meleğim..tanımadıınız bi insanı yargılayacaınıza önce kendinize ve çevrenizdekilere bakın lütfen...
    Cevapla
  • İSRA GÜN 16 yıl önce Şikayet Et
    editörler de mi onlarla aynı görüşte?. Sizinkini bilmiyorum ama benim dinim hoşgörü dini.Haddini bilsin herkes.Kimse kimsenin imanını yargılayamaz.Kimin imanıyla öldüğünü allah bilir.Günahlarının affı için dua edeceğinize felaket tellaliği yapıyorsunuz.Yazık size.Vicdanınız yok anladık.Haddinizi bilmiyosunuz onu da anladık.Bari acıya saygı duyun.Sol yanınızda ne taşıyorsunuz taş mı?Benim dinim güzel bi din.Lütfen lekelemeyin kara görüşlerinizle.
    Cevapla
  • aysun ugur 16 yıl önce Şikayet Et
    yuh yanı. bırakın yerınde rahat uyusun yaaa yazık wala yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reisi izdihamı! Yüzbinler toplandı! Gözyaşları sel oldu
Türkiye'den İran'a yardım