AKP İzmir mitinginde 'sisli su sistemi'

Erdoğan'ın İzmir mitinginde, vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için Gündoğdu Meydanı'nın, 4 saat boyunca üstten sisli su sistemiyle serinletileceği bildirildi.

AKP İzmir mitinginde 'sisli su sistemi'
AKP İzmir mitinginde 'sisli su sistemi'
GİRİŞ 06.07.2007 12:41 GÜNCELLEME 06.07.2007 12:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek İzmir mitinginde, vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için Gündoğdu Meydanı'nın, 4 saat boyunca üstten sisli su sistemiyle serinletileceği, alana 5 bin şemsiye kurulacağı bildirildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, miting öncesinde yapılan çalışmalarla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.


İzmirlileri Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda saat 17.00'da başlayacak mitinge davet eden Şengül, halkın sıcaklardan etkilenmemesi ve miting alanında rahat etmesi için çeşitli önlemler aldıklarını bildirdi. Gündoğdu Meydanı'na kurulacak üstten sisli su sistemiyle alanın serinletileceğini ve sistemin 4 saat boyunca hizmet vereceğini belirten Şengül, bu sistemin Türkiye'de ilk kez uygulanacağını vurguladı. Sistem sayesinde insanların sıcaktan etkilenmeyeceğini belirten Şengül, şunları kaydetti: "Kuracağımız özel bir sistem sayesinde alanın üst kısmına su pompalanacak ve sistem bu suyu buharlaştırarak, su buharcıkları halinde alana yansıtacak. Hava sıcaklığı ne olursa olsun, bu sistem havayı serinletecek.


5 BİN ŞEMSİYE


 Ayrıca alana 5 bin büyük şemsiye kuracağız. Bayram havası içinde bir miting gerçekleştireceğiz. 120 bin su, 120 bin Türk bayrağı ve parti bayrağı dağıtılacak. Katılımcıların rahat etmesi için her şey tamam. İzmir dışından mitinge katılım olmayacak. Kent dışından hiçbir otobüs de istemiyoruz. İzmir'e yönelik bir miting yapıyoruz ve Gündoğdu Meydanı'nı dolduracağız."

YORUMLAR 22
  • iso davulcu 16 yıl önce Şikayet Et
    . 2 milyon kişinin istemiyoruz diye haykırdıgı bi yerde miting yapmaya nası cesaret ederler anlamıyorum ????
    Cevapla
  • Muhammed Emin 16 yıl önce Şikayet Et
    saflar belli,sansür etmeyin. Aldatma ve Kandırmaca Partisi, nerde cuma anneleri, beyazid cami önünde zincir oluşturanlar..başörtüsü ile ilgili bişey mi değişti ? nerde din iman diyenler, papanın eli öpülürken, müslüman katili Bush a dostum, Peygamberimize hakaret eden Berlusconi dünür olurken, askerlerimizi şehit eden Barzaniye kardeşim denilirken.....Ya bütün bunlar vakıayken Ben Türküm ve Müslümanım diyen biri nasıl AKP ye oy verebilir..ya bi menfaat ağı var yada gözler kör olmuş..hakkı görmüyor
    Cevapla
  • Muhammed Emin 16 yıl önce Şikayet Et
    neden bu başlığa yazdıklarımız sansür ediliyor editör. anlaşılan Erdoğan ve Gül sizce eleştirilemez...kula kulluk etmeyin...Kuvveti değil HAKKI üstün tutun.
    Cevapla
  • yasemin er 16 yıl önce Şikayet Et
    . hızlı tren kazası olmuştu hatırlarsanız hükümetin de suçlu olduğu taraflar vardı ama o kadr insanın canı yanmışken koltuk sevdalısı olduğunuzu bir kere daha gösteren siz suçlu değilmiydiniz henüz daha saatler olmuşken kaza olalı onca insanın yüreği yanarken hükümet istifa etmeli diyen sizdiniz artık olmayan şeyleri bile varmış gibi gösterecek kadar acizleştinizz muhalefet olsnaız bile lütfen düzgün siyaset dürüst muhalefetlik yapınız insanları karalayarak bir yere gelemezsiniz
    Cevapla
  • Baran BÜYÜKANIT 16 yıl önce Şikayet Et
    büyüksün Başbakan... 5 yıl daha başımızdasın Sn.Başbakan..şuanki liderler arasında yaptığı çalışmalarla en ideali..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı