Kırşehir'de tokat cinayeti: 4 ölü

Kırşehir'de tokat atma yüzünden meydana gelen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Ölü bulunan şahısların olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kırşehir'de tokat cinayeti: 4 ölü
Kırşehir'de tokat cinayeti: 4 ölü
GİRİŞ 09.07.2007 00:00 GÜNCELLEME 09.07.2007 00:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kırşehir'de tokat atma yüzünden çıkan tartışmada 4 kişi vurularak öldü. Kırşehir'in Bağbaşı mahallesinde Vedat Şahin (30), Özcan Demirbaş (34), Ali Filiz (26) ve Soner Demirbaş (25) ile Murat Altuntaş arasında tartışma çıktı.


Tartışma sırasında Vedat Şahin ve arkadaşları Murat Altuntaş'a tokat attı. Altuntaş, kavganın ardından Vedat Şahin ve arkadaşlarının yanından ayrıldı. Evinden aldığı ruhsatsız pompalı tüfeği ile yeniden kavga ettikleri yere dönen Altuntaş, burada Vedat Şahin, Özcan Demirbaş, Ali Filiz ve Soner Demirbaş'a ateş açtı.


Alkollü oldukları iddia edilen Vedat Şahin, Özcan ve Soner Demirbaş kardeşler ile Ali Filiz olay yerinde hayatını kaybetti. Murat Altuntaş'ın gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürüdürlüdüğü bildirildi.


AA

YORUMLAR 7
  • boşver adı 16 yıl önce Şikayet Et
    islami hassasiyet gerek. kalp kırmak kabeyi yıkmak demek siz siz olun kimsenin kalbini kırmayın hem ALLAH için hem kendiniz için her insan her seyi kaldırmaz bazı insanlar vardır 1 ton dayak atarsın umursamaz gururuna dokunmaz ama bazıları vardır değil dayak yemeyi tokatı dahi gurur meselesi yapıp sonucu burdaki gibi olur netice ise tokata karşılık bu yaptıklarını haklı görmüyorum ama böyle bir gerçek vardır
    Cevapla
  • kemal aktaş 16 yıl önce Şikayet Et
    . ALLAH C.C haram kılmış kardeşim uyacaksın. al sana laik sistemin faydaları
    Cevapla
  • EROL ŞEKER 16 yıl önce Şikayet Et
    . bu olanlar alkol ün bu dünyadaki zararı öbür taraftabirde ates hattı var allah ılah etsin
    Cevapla
  • kaan ture 16 yıl önce Şikayet Et
    suç kimde. suç ölende mi öldürende mi!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • ömer çetin 16 yıl önce Şikayet Et
    neler oluyor bize,bize neler oluyor?.... toplum olarak fıttırıyoruz! cinnet geçiriyoruz!... Maneviyatın,Allah korkusunun sinesinden alındığı bir nesil den sadece suç makinası olur. okullarda ki din ve ahlak derslerine gereken önem ve ciddiyet verilmezse buna şaşırmamak lazım.Hele hele din ve ahlak derslerini tamamen kazıyıp atmayı düşünmek,her defasında %99 u müslüman olduğu vurgulanan(hadi %75 olsun,ne farkeder?)bu toplumun temelini tek kelimeyle dinamitlemektir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...