Yılan şeklinde bebek doğdu iddiası

İHA'nın servise sunduğu bir habere göre Suudi Arabistan'da yılan şeklinde bir bebek dünyaya geldiği idda edildi. İddianın kaynağına biz henüz ulaşamadık... İşte o bebek:

Yılan şeklinde bebek doğdu iddiası
Yılan şeklinde bebek doğdu iddiası
GİRİŞ 17.07.2007 15:48 GÜNCELLEME 17.07.2007 15:48
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İhlas Haber Ajansı bugün bize göre içeriği oldukça tartışmaya açık bir haber servise sundu. Ancak biz tüm çabalarımıza rağmen haberi asıl kaynağından doğrulatamadık. Yıllardır şehir efsaneleri ve hurafe ile mücadele eden bir site olarak haberin asparagas olduğuna eminiz. Bunu özellikle belirtmekte yarar görüyoruz.

Ancak bir söylencenin nelere yol açabileceğini göstermek açısından da Haberi İHA'nın servis ettiği haliyle olduğu gibi aynen aktarıyoruz:

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bir hastanede 10 gün önce Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, görenleri hayretler içinde bıraktı.

Adeta bir 'yılanı' andıran bebeğin doğumunda görev yapan doktorlar bile açıklama yapmakta güçlük çekti.

Doğumun meydana geldiği güne kadar kontrollerine düzgün olarak devam eden kadının bebeğinde herhangi bir problem görülmediğini belirten hastane yetkilileri, hiç erkek çocuğu olmayan anne Hasiba Kavarci'nin 7. kız bebeği dünyaya getirecek olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu ifade etti.

 

 

Annenin kocasının erkek evlat veremediği için kendisini terk etmesinden korktuğunu belirten hastane yetkilileri, doğacak bebeği kastederek doğumdan birkaç gün önce, 'Evde altı tane var, yedinci yılan geliyor' şeklinde konuştuğunu iddia etti.

Bebeğin şeklini gören anne ve baba şoka girerken, hastane yetkilileri 10 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

İLGİLİ HABER

İHA: Haberimiz aspragaras değil



http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=Fsacu_z_4o8
YORUMLAR 66
  • Blablabla 16 yıl önce Şikayet Et
    Haber Doğru!. Bu cezalandırma direkmen bir yılan benzetilmesi yapılsa da ilk kez görülen birşey değil. Bu bir cilt hastalığı. Harlequin type ichthyosis. Harlequin type ichthyosis olarak adı geçen hastalık geçtiğimiz yıllarda yine görülmüştür. Deri çok kalın olduğu için vucütta çatlaklar ve kulak ve gözlerde şişmeler oluyor. Bu hastalıkla doğan bebekler ilk saatlerinde veya ilk günlerinde ölüyorlar. Çünkü vücut bakteri ve bulaşıcı hastalıklara karşı dirençsiz. Fakat hayatta kalıp büyüyen bebeklerde var. Bilginize!
    Cevapla
  • Muhlis Kara 16 yıl önce Şikayet Et
    Haber fake değil. Siteden kaldırın diyen arkadaşlar da lüzumsuz bir talepde bulunmuşlar, haberdar olmanın ne gibi zararı olabilir.
    Cevapla
  • mehmet akarsu 16 yıl önce Şikayet Et
    MEDYANIN REYTİNGİ............... Bundan birkaç yıl önce de hollandalı maymuna benzer bir kız haberi çıktı ve medya tarafından uydurulduğu ortaya çıktı bu da onlardan bir tanesi
    Cevapla
  • rainbow7 16 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara şöle bi göz attım da. adeta bazı okuyucular yorum yazayım derken imanını tehlikeye atıyor unutmayalım hayırıda şerride yaratan Allah cc dir
    Cevapla
  • Yılmaz Çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    Yaratan herşeye sahiptir. Bu haber doğru ise cezalandırmada gariplik yok; akraba evliliğinden de kusurlu çocuklar olabiliyor bu da Allah\'ın bir ceza verme şeklidir yani çocuk da çeker ailesi de, Allah\'ın cezasını sorgulamayın ve\'sselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır