İki kardeşin balık merakı ölümle bitti

Amasya'nın Suluova ilçesinde, balık tutmak için botla Yedikır Barajı'na açılan 2 kardeş boğularak hayatını kaybetti.

İki kardeşin balık merakı ölümle bitti
İki kardeşin balık merakı ölümle bitti
GİRİŞ 23.07.2007 20:56 GÜNCELLEME 23.07.2007 20:56

Edinilen bilgiye göre, marketten aldıkları botla bir arkadaşlarını da yanlarına alarak balık tutmak için Yedikır Barajı'na giden Muhammet (19) ve Mustafa Pehlivan (17) kardeşler, arkadaşlarını içecek alması için Suluova'ya gönderdi.

Arkadaşlarının yanlarından ayrılmasından sonra botla gölün ortasında bulunan adaya gitmek isteyen kardeşlerden Mustafa suya düşünce, ağabeyi Muhammet kardeşini kurtarmak için botun küreğini kardeşine uzattı. Can havliyle ağabeyinin uzattığı küreğe sarılarak ağabeyini de suya çeken Mustafa ve ağabeyi Muhammet, boğularak hayatını kaybetti. 2 gündür dalgıçlar tarafından sürdürülen aramalara rağmen kardeşlerin cesetlerine ulaşılamadı.

Barajda arama çalışması başlattıklarını ifade eden Suluova Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Amasya Belediyesi ve Sivil Savunma Müdürlüğü arama kurtarma ekiplerinin yaptıkları aramalardan sonuç alamayınca Samsun Sivil Savunma Müdürlüğü ve Samsun Sahil Güvenlik ekiplerini çağırdıklarını belirtti. Kaymakam Canbaba, kardeşlerin cesetleri bulununcaya kadar aramaların aralıksız devam ettirileceğini söyledi.

Çocuklarının bulunmasından ümidini kestiğini ifade eden acılı baba Atilla Pehlivan (42) ise, 'Dün saat 17.00'den beri suyun içindeler, aramalar sonuç vermiyor. Ben inançlı bir insanım, ama bulanacaklarına inancım yok' dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kalın’ın yanından ayırmadığı sır siyah çanta: Korumalarına bile vermiyor
Maydonoz Döner'in kurulma amacı ortaya çıktı